Mariaviering met ziekenzegening

ETTEN-LEUR - Zondag 3 mei vindt in de Lambertuskerk te Etten-Leur wederom de zeer bijzondere Maria-viering met Maria-hulde, en Zieken-zegening plaats, waarbij tussentijds een luxe gratis lunch wordt geserveerd.

De Eucharistieviering begint om 10.30 uur en wordt voorgegaan door pastoor John van der Laer, bijgestaan door het complete pastores team van de Maria Parochie. Er wordt na de Eucharistieviering om 11.30 uur voor alle aanwezigen een gratis lunch geserveerd, waarna om 12.30 uur de zeer speciale Mariahulde en Ziekenzegening plaats zal vinden. Velen ontvangen hier kracht en steun. Er is professionele verpleegkundige hulp en EHBO assistentie aanwezig, er zijn sanitaire voorzieningen, en er staan rolstoelen ter beschikking.

Vervoer
Voor diegenen die afhankelijk zijn van Vervoer, is in overleg gratis vervoer geregeld. Heeft u een rolstoel, en wel, of geen begeleiding, dan wordt u gratis met de rolstoelbussen opgehaald, en na afloop weer thuis gebracht, wanneer u zich op tijd heeft aangemeld. Eenieder die slecht ter been is, en geen begeleiding of vervoer heeft kan in overleg worden opgehaald door de enthousiaste leden van het "Cloveniersgilde".

Aanmelden
Aanmelden voor 27 april bij de heer Jack Melisse: 06-53543798; Jmelisse@hotmail.com. [l]