Wil Stapper in haar lingeriewinkel. FOTO CORINE ROKS
Wil Stapper in haar lingeriewinkel. FOTO CORINE ROKS Foto: Corine Roks

Sûr de Soi Lingerie bestaat tien jaar

ETTEN- LEUR – Zachtroze blush is de nieuwe huidskleur in de lingerie. Maar ook rood is goed draagbaar onder witte kleding. De nieuwe tinten voor een zomers lingeriesetje zijn fris groen en geel, een trend die zich vertaalt naar de badmode. Lingeriespecialist Wil Stapper, eigenaresse van Sûr de Soi Lingerie aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur, tipt deze modetrends. Dit vanuit een feestelijke zaak die deze maand precies tien jaar bestaat.

DOOR CORINE ROKS

"Op 12 maart 2010 opende Sûr de Soi haar deuren aan de Oude Bredaseweg. Een kleine winkel met een mooie collectie lingerie van toonaangevende merken. De winkel viel echter niet echt op". De onderneemster vervolgt: "Daarom na vijf jaar de verhuizing naar deze A- locatie aan de Bisschopsmolenstraat. Ook een ruime etalage stond op mijn verlanglijstje, net zoals een groter winkeloppervlak. De lingeriewinkel voldoet nu prima aan alle wensen. Goed zichtbaar en uitnodigend om eens een kijkje te komen nemen".

Topmerken
In de huiskleuren zwart- roze wordt de klant welkom geheten. Een ruime zaak met een chique uitstraling. De lingeriewinkel onderscheidt zicht niet alleen in sfeer, maar ook in aanbod. Topmerken als Lise Charmel, Pleasure State, en Marie Jo zijn hier te vinden. Daarnaast het hele jaar door hippe badkleding van de betere merken. "Met luxe designs en bijpassende strandkleding zoals tunieken, strandbroeken en – jurkjes". Zelfs accessoires als slippertjes, tassen en zomerhoeden staan geëtaleerd.

Voor hem
Van het merk H.O.M. heeft de onderneemster nachtkleding, hemden en boxershorts in de collectie. "Pyjama's, huispakken, boxershorts en trendy badkleding voor hem, en dat alles in diverse kleuren en maten", vult Wil Stapper aan.

Pasvorm
De lingeriespecialist over pasvorm: "Heel belangrijk! Iedere vrouw is uniek in haar vormen. Bij het ene lichaam past een push- up beha, de ander is meer gebaat bij een full- cup. Daarom zijn er ook zoveel soorten. En het lichaam verandert in de loop der jaren. Je moet niet vasthouden aan een B- cup, een lichaam ontwikkelt zich". De collectie lingerie en badkleding varieert van maat 36 tot en met 54. Sûr de Soi is tevens gespecialiseerd in grote cup-maten. "Ik krijg steeds meer vraag naar goede ondersteuning voor de wat grotere boezem, vooral de jongere klanten doen een beroep op dit specialisme".

Advies
In mijn advies ben ik heel eerlijk en dat waarderen klanten. Soms komen ze voor zwart en verlaten ze de winkel met een felgekleurd lingeriesetje. Reacties als; 'Ik had nooit verwacht dat mij dit zo goed zou staan', doen me goed. Samen zoeken we naar de perfecte match waarbij pasvorm, kleur en draagcomfort centraal staan. En zeker zo belangrijk; de klant moet zich er prettig in voelen. Goede lingerie is het fundament van je totaallook". Tevreden klanten, daar gaat deze onderneemster voor. Haar klantenbestand reikt tot diep in de regio. De naam van haar lingeriewinkel, Sûr de Soi, is haar doelstelling. "Het betekent letterlijk 'zeker van jezelf'. Mooie en goede lingerie draagt hieraan bij, het laat mensen stralen", besluit de lingerie-expert. [l]