Goud voor de ovenschotel van Keurslager van Caulil

ETTEN-LEUR - Tijdens de landelijke ovenschotelkeuring heeft de vakkundige jury de ovenschotel "Popeye schotel " van Keurslager van Caulil Staf & Bianca uit Etten-Leur uitgebreid gekeurd.

De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke ovenschotel van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de ovenschotel! De jury prees vooral smaak, geur, samenstelling.

De lekkerste smaak

Bij Staf & Bianca zijn de ovenschotels het hele jaar door verkrijgbaar. Het gemak en de rijke smaak van de ovenschotel zorgen voor een groot succes bij de klant! De Keurslager werkt met de beste grondstoffen en weet precies wat er in de ovenschotel gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen.

Gemak en een gevarieerd menu
In een tijd waarbij men steeds minder tijd heeft om uitgebreid in de keuken te staan, biedt de ovenschotel een uitkomst voor veel mensen. Het is een kwestie van opwarmen en er staat een heerlijk gevarieerde maaltijd op tafel, volgens Bianca. Bent u benieuwd naar de winnende ovenschotel van Staf & Bianca. Om deze score te vieren, hebben we binnenkort een leuke stempelactie hou onze actie in de gaten! "Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer ovenschotelassortiment in onze toonbank liggen. Voor ieder wat wils!" aldus de trotse ondernemer.