Samen bewegen voor het Goede doel

ETTEN-LEUR - Mensen worden steeds dikker en ziekten als obesitas liggen op de loer. Dit komt onder andere doordat we veel te veel en te vaak zitten. Time to move dus! Kom van die bank en beweeg. Ga de strijd aan voor een gezond en langer leven en help bewustzijn te creëren voor dit wereldwijde probleem.

Technogym en Medisports helpen je hierbij met de Let’s Move for a Better World campagne. Met deze campagne verzamel je samen met andere sporters over de hele wereld Moves die gedoneerd worden in vorm van sportoplossingen aan goede doelen. Deze op dit moment grootste campagne tegen een zittende levensstijl duurt van 16 maart t/m 4 april 2020.
Deze unieke, wereldwijde campagne houdt in dat je zo vaak als mogelijk beweegt. Iedere beweging die je maakt wordt omgezet in een Move. Medisports Etten-Leur wil zoveel mogelijk Moves met de sporters verzamelen. Met deze Moves stel je gezamenlijk een mooie prijs ter beschikking aan het goede doel. Zo dragen we samen bij aan gelijke bewegingskans voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht en mate van fysieke bekwaamheid.

Bewegen
Ieder mens is geboren om te bewegen, we zijn gemaakt om wel 25 kilometer per dag te lopen. Nu is dat best een uitdaging, dat snappen we, maar dagelijks een half uur achter elkaar bewegen helpt al een gezonder leven te creëren. Sterker nog, als je regelmatig wandelt kun je leven verlengen met 3 tot 7 jaar! Een zittende levensstijl, vormt voor vele mensen een grote bedreiging. Gevolg: we worden te dik en obesitas blijft toenemen in de welvarende landen.

Goed doel
Welk Lokaal Goed Doel is blij met een sportieve donatie?
Weet je een Goed Doel dat blij is met een donatie om beweging te stimuleren? Geef het door via maaike@medisports.nl We gaan zoveel mogelijk Moves verzamelen om een mooie donatie te kunnen doen! Wie mogen we blij maken?
Samen gaan we voor een wereldwijde gezonde levensstijl!
Wil je meer informatie? Loop bij ons binnen of neem contact met ons op. [l]