Zonnebloem zoekt vrijwilligers en bestuursleden

ETTEN-LEUR - Mensen met een lichamelijke beperking zowel jongeren als ouderen mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Ze gaan op bezoek, samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten.

Zo heeft de afdeling Etten-Leur samen met een aantal afdelingen een boottocht met de zilvermeeuw op het programma staan. Maar ook een dagtocht naar Deltawerk Neeltje Jans. Maar ook kleinere, 1 op 1 activiteiten. Zo wil een deelnemer met haar zus naar een dierentuin zoals ze jaren geleden met hun moeder altijd deden. Helaas kan ze dat niet zonder hulp. De Zonnebloem maakt dit soort wensen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers.

Vrijwilligers
De Zonnebloem afdeling Etten-Leur is op zoek naar nieuwe vrijwilligers zowel verzorgende als algemene vrijwilligers. Door toenemende vraag naar activiteiten van de Zonnebloem en doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om met iemand met lichamelijke beperking op pad te gaan of samen thuis gezellig van een kopje koffie te genieten. Door het doen van iets heel klein, kun je al veel voor een ander betekenen. Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel.

Daarnaast komen er enkele bestuursfuncties vrij als gevolg van periodiek aftreden. Bestuursleden ondersteunen deze vrijwilligers om hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Informatie of aanmelden
Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Jacques van Nederkassel: jacquesvannederkassel@hotmail.com of 06-53731096; www.zonnebloem.nl/ettenleur en op www.zonnebloem.nl kun je heel veel algemene informatie vinden. [l]