Kom ook een shoppen
bij Hippe Ukkiez

ETTEN-LEUR - Mijn naam is Brenda Mastenbroek en ik ben sinds februari dit jaar eigenaresse van Hippe Ukkiez. Ondanks mijn studie richting totaal iets anders was dan dat ik nu doe heb ik altijd een droom gehad om een eigen winkel te hebben. Mijn droom was om een cadeau winkel te hebben en zelf creaties te maken. Door dat ik veel in de sport bezig was is de winkel wat op de achtergrond gekomen.

Vorig jaar wilde ik meer in de sport gaan werken als zzp'er en ben ik een webshop gestart in baby en kinderkleding zodat ik vanuit huis kon werken. Met de webshop kleding ben ik regelmatig op braderieën geweest om meer naamsbekendheid te krijgen. Omdat mensen aan mij vroeger waar ik zat ben ik heel erg gaan nadenken wat ik moest doen. Doordat ik steeds meer zelf ben gaan ondernemen is het idee om een eigen winkel te beginnen in baby en kinderkleding gaan kriebelen.

Handgemaakte cadeaus

Nu is het eindelijk zo ver en ben ik trots op waar ik nu sta en hoe de winkel geworden is. Bij Hippe Ukkiez kunt u terecht voor baby en kinderkleding maar ook voor leuke en hand gemaakte cadeaus. Bijna alles is mogelijk om het perfecte cadeau te maken. Ook kunt u bij Hippe Ukkiez terecht voor leuke en sportieve kinderfeestjes.

Info

Kijk op www.hippeukkiez.nl voor de mogelijkheden of kom langs in de winkel in het leuke winkelcentrum van Etten-Leur. [l]