In Memoriam Piet van Zundert

ETTEN-LEUR - Het was even schrikken, toen we lazen, dat ons gewaardeerd lid Piet van Zundert was overleden. Wij allen wisten, dat zijn gezondheid niet optimaal was, maar toch kwam het bericht nog geheel onverwacht.

Piet is nooit een actieve voetballer geweest, maar is wel van jongs af aan supporter en lid van v.v. Internos geweest. Piet werd niet alleen een trouwe supporter, maar indien nodig stak hij ook de handen uit de mouwen als er gewerkt moest worden. Hij trad toe tot het bestuur en had als taak de belangen van de lagere seniorenelftallen te behartigen. Hij deed dit vele jaren met veel plezier en tot ieders genoegen. Elke zondag om 9 uur op het sportpark aanwezig zijn om de elftallen op te vangen. Dat kon je aan hem overlaten. Bij de organisatie van de vele grote jeugdtoernooien stak hij altijd de helpende hand toe. In 1998 werd hij voor al zijn werk benoemd tot Lid van Verdiensten.
Piet, Internos is jou veel dank verschuldigd voor al het verrichte werk. Ons oprecht medeleven gaat uit naar je kinderen en kleinkinderen. Dat zij de kracht mogen vinden om dit grote verlies te dragen. Dat hij ruste in vrede.

Bestuur v.v. Internos