Heeft u behoefte aan een praatje? Bel de A-FOON

ETTEN-LEUR - Bewoners en medewerkers van Avoord krijgen ontzettend veel support uit de samenleving. Zo ontvingen we van een bierbrouwer 400 flessen desinfecterende handgel. Ook kregen we van een bedrijf een aantal overalls die we kunnen gebruiken bij de verzorging van cliënten die zijn besmet met COVID-19.

We hebben inmiddels ruim 1000 tekeningen en kaarten ontvangen, bloemen, taart, ijs, Paas-attenties en ga zo maar door. Ook worden onze bewoners regelmatig verrast door een muzikaal optreden in de buitenlucht zodat zij hier veilig vanaf hun balkon van kunnen genieten. Ook blijven bewoners op hun balkon in beweging omdat er regelmatig een bewegingscoach buiten staat die allerlei oefeningen voordoet.

Avoord doet daarom graag iets terug! Eind maart riepen wij de A-FOON in het leven; een speciale telefoonlijn voor ouderen van Avoord die behoefte hebben aan een gezellig praatje of een goed gesprek.

Wij stellen nu graag deze hulp beschikbaar aan alle ouderen, familie en mantelzorgers uit de omgeving Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Cliënt van Avoord of niet, iedereen is van harte welkom bij de A-FOON voor een goed gesprek of praatje.

Vrijwilligers van de A-FOON (076-5326070) bieden nu ouderen, familieleden en mantelzorgers graag een luisterend oor. Ouderen kunnen zelf bellen of gebeld worden door een van onze vrijwilligers. [l]