Toch doorgang voetbalquiz SC Unitas'30

ETTEN-LEUR - Eerder hebben wij helaas moeten besluiten om de voetbalquiz, die aanvankelijk gepland stond op 9 mei, af te gelasten.

Maarr, inmiddels heeft een groepje Unitassers het voor elkaar om de voetbalquiz toch doorgang te laten vinden. Wat een ander kan bewerkstelligen kan bij Unitas’30 ook. Uiteraard online, gewoon vanuit je eigen woonkamer.
Noteer dus dat op zaterdagavond 16 mei vanaf 20.00 uur de grote Unitas’30 voetbalquiz wordt gehouden! Volledig online, met medewerking van DJ Rens en toegankelijk voor alle voetballiefhebbers!
Deelname in teams van maximaal 4 personen en natuurlijk met het verzoek je te houden aan de voorschriften van het RIVM. Dus: ga aan de slag met het formeren van je team.
Meedoen is gratis!
Stay tuned, nadere instructies (met betrekking tot inschrijven, werkwijze etc.) volgen op korte termijn. Team Voetbalquiz-online 2020

Dames 2 zoekt versterking

Sinds 2014 is het damesvoetbal niet meer weg te denken binnen de club, ondertussen hebben we veel meidenelftallen en twee dameselftallen. Maar, om volgend jaar nog steeds selectieteams en een recreatief team te hebben, zijn we opzoek naar enthousiaste dames.
De leeftijd binnen ons (recreatieve) team is gevarieerd, denk aan 18-54 jaar. Hoe bijzonder is het om binnen zo’n team te mogen voetballen, waar plezier bovenaan staat.

Informatie

We trainen één keer per week op woensdag (20.15-21.30u) en spelen de wedstrijden op zondag. Thuiswedstrijden spelen we om 10.00u en uitwedstrijden verschillen, wel altijd in de regio.
Lijkt het je leuk om een keer mee te komen trainen en de sfeer te proeven? Meld je aan voor een proeftraining! Aanmelden kan via: scUnitas30vr2@outlook.com[l]