Afbeelding
Foto:

Belhamel biedt bezorg- en afhaalservice voor middagmaaltijden

ETTEN-LEUR – Zin in een warme bolfricandeau met pepersaus, gebakken ui en champignons of een sandwich gerookte zalm, bieslookroomkaas, sla, tomaat en komkommer? Zomaar een greep uit de Lockdown lunch kaart van Eetkavee De Belhamel uit Etten-Leur. De lunches kunnen worden thuisbezorgd of worden afgehaald aan het vertrouwde adres op de hoek van de Markt.

DOOR CORINE ROKS

"Onze lockdown afhaal- en bezorglunches verzorgen we sinds een aantal weken. We hebben elke week andere gerechten op de kaart, geïnspireerd op onze vertrouwde lunchkaart", geeft onderneemster Petra Luykx aan.

Keuze

De klant heeft de keuze uit warme bollen belegd met onder andere warm vlees, saté en kip. Daarnaast een uitgebreid aanbod aan belegde pistolets en sandwiches. Liefhebbers van groente kunnen kiezen uit diverse salades. "Lunchgerechten die we normaal ook uitserveren. Nu we door de lockdown genoodzaakt zijn onze zaak gesloten te houden willen we onze klanten het beste bieden. Vandaar het idee van een bezorg- en afhaalservice voor de lunch".

Bezorgen en afhalen

De lunches kunnen op woensdag, vrijdag en zaterdag worden besteld en bezorgd. "Met deze week een special Moederdag Verwen Pakket op de kaart", tipt de onderneemster.

To Go

Behalve maaltijden staan er ook koffie en verse jus op de kaart. En heeft het winkelend publiek trek in een smakelijke middaghap, dan zijn ze van harte welkom bij Eetkavee De Belhamel voor een lunch To Go.

Verbouwing

Toen de horeca gedwongen werd hun deuren te sluiten vanwege het coronavirus was dit voor Eetkavee De Belhamel een goed moment de uitgestelde verbouwing aan te pakken. Luykxhierover: "Direct hebben we de keuken verbouwd en het restaurant voorzien van een nieuw kleurtje". Het resultaat mag er zijn, een moderne keuken met een gezellig restaurant waarbij de wittinten zijn vervangen door sfeervol zwart.

Missen

Al vijftien jaar is Eetkavee De Belhamel een begrip in Etten- Leur. "Met onze bezorg- en afhaalservice komen we onze klanten tegemoet. En eerlijk, we missen onze gasten. De gezelligheid, het praatje en het werk. Het is gewoon leuk om mensen te zien en te spreken. We hopen dat de horeca weer snel haar deuren mag openen", besluit de onderneemster.

De Lockdown Lunchkaart is te vinden op de website van Eetkavee De Belhamel onder de link; Belhamel thuis; www.eetkaveedebelhamel.eu Verder te vinden op de facebookpagina en Instagram-account.

Bestellen kan telefonisch: 076- 5016037, of via de mail: info@eetkaveedebelhamel.eu

Tussen 10.00 uur 's- ochtends tot 14.00 uur in de middag kunnen bestelling worden doorgeven. Bezorgen en afhalen kan vanaf 12.00 uur in de middag tot 14.00 uur. [l]