SC Unitas'30 online voetbalquiz en 90 jarig bestaan

ETTEN-LEUR - Zoals eerder aangegeven gaan we zaterdagavond 16 mei van start met de grote Online Voetbalquiz van Unitas’30. Heb jij je team al bij elkaar ? Zo nee, ga dan nu aan de slag en formeer een team waarmee jij denkt uiteindelijk op het hoogste treetje te kunnen staan!


Nogmaals: Maximaal 4 personen. Iedereen kan meedoen en het is gratis! Het wordt een avondvullend programma met voetbalgerelateerde vragen van WK/EK, Champions League, Spelerspaspoorten, Unitas’30 en zelfs het West-Brabantse amateurvoetbal komt aan bod. Deze keer met muzikale omlijsting van DJ Rens. Vanzelfsprekend zijn er leuke prijzen te winnen. Aanvang quiz: 19.45 uur, beoogde eindtijd: 23.15 uur.
De voorbereidingen zijn in volle gang en het is inmiddels mogelijk om je team in te schrijven. Dat kan tot en met 15 mei. Het aantal teams is niet onbeperkt, vol = vol.
Inschrijven kan via de website van Unitas’30: https://www.unitas30.nl/voetbalquiz
Een aantal dagen voorafgaand aan de start van de quiz, ontvangen de ingeschreven teams nog een instructie en een link naar de antwoordformulieren die je kan gebruiken op de avond zelf.


Houd je aan de regels

En mensen, houd je aan de regels van het RIVM! Ga niet met een volle woonkamer bij elkaar zitten. Er zijn allerlei mogelijkheden om met elkaar in verbinding te zijn, skype, video-bellen enz. enz. Stay safe!


Unitas'30 90 jaar

We schrijven 10 mei 1930. Een groepje mannen slaan de handen ineen en richten een voetbalclub op. Een club op de Leur.

Een club die later uitgroeit tot een toonaangevende vereniging in West-Brabant: Unitas’30.

Onze club waar we allemaal zo trots op zijn en waar we samen kunnen sporten en kunnen genieten van het verenigingsleven.

We hadden het 90-jarig bestaan uitgebreid willen vieren. Er is een feestcommissie opgericht die een gevarieerd programma in elkaar heeft gedraaid.

Maar helaas, het is jullie bekend, door de maatregelen rondom het COVID-19 virus, is alles helaas geschrapt.


Verzet naar komend seizoen

Niet getreurd: het feest wordt verzet naar komend seizoen en gelukkig kunnen we op zaterdag 16 mei nog meedoen met de voetbalquiz. Toch wilden we deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We vieren vandaag dat we 90 jaar zijn. En dat is een felicitatie waard! Wist u trouwens dat er een mooi stuk op de website staat waarin je alles na kan lezen over de historie van onze vereniging? Kijk hier: https://www.unitas30.nl/historie. Het glas heffen we zeker volgend jaar wanneer we het feest alsnog gaan vieren.[l]