De kinderen maken hun eerste kennismaking met Padel. FOTO ANDRE VAN DER BIJL
De kinderen maken hun eerste kennismaking met Padel. FOTO ANDRE VAN DER BIJL André van der Bijl

Van jong tot oud maakt al kennis met tennis en padel

ETTEN-LEUR - Nu het buitensporten weer mag, zijn we bij Tennisclub Etten weer volop bezig en hebben de meeste mensen hun eerste balletjes weer geslagen. Iedereen is enthousiast en stond weer te springen om de baan op te gaan. Het park ligt er fantastisch bij en we hebben volop ruimte om op een veilige manier te kunnen sporten.


De eerste activiteiten hebben alweer plaatsgevonden. Elke vrijdagmiddag worden de kinderen in de categorieën 5 t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar vermaakt tijdens een sportuurtje.

Dit is voor alle kinderen uit Etten-Leur, of je nou lid bent of niet. In dit uurtje wordt onder begeleiding van trainer André van der Bijl en Nick Vanaert verschillende sporten gedaan zoals uiteraard tennis maar ook tafeltennis en de snelst groeiende sport van Nederland: Padel!

Voor de meesten is Padel misschien nog onbekend maar voor degene die het een keer gedaan hebben is al wel duidelijk geworden dat het een van de leukste sporten is om te doen. Er zit vooral heel veel plezier in.


Kennismaking senioren

Bij de senioren is de eerste groep kennismakingslessen ook alweer gestart. Voor de beginnende tennisser ideaal om te kijken of je tennis leuk vindt maar vooral om nieuwe mensen te leren kennen waar je eventueel later mee kan gaan spelen. De volgende groep staat alweer te popelen om te ontdekken hoe leuk het is om een balletje te slaan.


Tenniskids Blauw
Zelfs voor de allerkleinste kinderen is er de mogelijkheid om te spelen met een racket en bal. In de leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar worden de kinderen op een speelse manier beziggehouden en worden er leuke spelletjes gedaan.

De eerste kindjes hebben de afgelopen weken op de vrijdagmiddag al ervaren hoe leuk het is. Voor de kindjes die op vrijdag niet kunnen, starten we vanaf 20 mei ook op de woensdag met het begeleiden van deze hele jonge talenten. Word jij de nieuwe Kiki Bertens of Roger Federer?


Informatie

Bezoek onze website, www.tennisclubetten.nl, eens om te kijken of er voor jou iets tussen zit. Iedereen wil graag weer sporten na een lange tijd thuis zitten, zowel jong als oud. We helpen jullie graag om sportief deze zomer door te komen![l]