Online DSE-Pubquiz

ETTEN-LEUR - Één van de activiteiten die door DSE gedurende dit voetballoze tijdperk werd gehouden was de Online DSE-Pubquiz, georganiseerd door de Commissie Normen en Waarden.


Deze quiz werd op 26 april jl. gehouden. Via fb werd het mogelijk gemaakt hieraan deel te nemen zowel individueel of met meerderen. Maar liefst 80 vragen verdeeld over 5 categorieën (variërend van Algemeen tot DSE) moesten de deelnemers beantwoorden. De presentatie van de quiz was in zeer goede handen van Gerwin en Stephan. Gezien de vele (367) leuke, grappige en humoristische reacties die gedurende de quiz op fb werden gegeven, kan gesproken worden van een zeer geslaagde quiz. Na afloop werden maar liefst 74 formulieren ingediend en dienden te worden nagekeken.

Winnaars
Natuurlijk waren er winnaars. Die waren:

1. Anneke, Paula en Shirley: 64 goede antwoorden

2. Familie van der Linden: 63 goede antwoorden

3. Koennatas: 62 goede antwoorden

4. Kevin&Immy: 62 goede antwoorden

De poedelprijs was voor Ron Hofman met 40 goede antwoorden.


Bonusronde
Naast deze quiz was er na afloop ook nog een bonusronde. Hierbij moesten de deelnemers van 10 oude portretfoto’s raden wie dat waren. Maar liefst 15 deelnemers hadden alles goed. Onze voorzitter Corné Lauwen werd gevraagd de winnaar te trekken; dit bleek Leon de Jong te zijn.

Alle prijswinnaars kregen persoonlijk thuis hun prijs uitgereikt door Ragna en Stephan. [l]