Geen toneeluitvoering dit jaar van Mag Het Licht Uit

ETTEN-LEUR - Spelers, regisseur, decorbouw, licht en geluid, grime, ze stonden allemaal half maart klaar om met de uitvoeringen van Tortelduifjes en ouwe kraaien van start te gaan.


Helaas gooide corona roet in het eten. Na goed overleg konden wij onze uitvoerdata verplaatsen naar september. Helaas is het volgens de huidige coronaregels ondoenlijk om alsnog in september op toneel te staan. Wij kunnen de 1,5 meter-regel niet hanteren tijdens het toneelspelen. Ook het aantal mensen wat ons toneelspel mag komen bekijken is te beperkt om uit de kosten te komen. Afgezien nog van de risico’s die wij onze spelers en ons lieve publiek niet willen laten lopen. Daarom is er besloten om het toneelstuk in maart 2021 op de planken te brengen.


Nieuwe datums in 2021

De datums die we hiervoor hebben gepland zijn:

Zaterdag 13 maart 2021; Vrijdag 19 maart 2021; Zaterdag 20 maart 2021.

Iedereen die al een kaartje had: Let op! Mocht u kaartjes voor dit jaar gekocht hebben dan zijn die volgend jaar geldig. U heeft dan een soort voorverkoopvoordeel. Mocht u toch uw kaartje willen retourneren is dit altijd mogelijk. Voor de onlinekaartjes kunt u mailen naar maghetlichtuit@gmail.com. Voor de fysieke kaartjes die gekocht zijn bij de Bruna zijn nog geen vaste afspraken gemaakt. We houden u daarvan op de hoogte.[l]