Update: Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis.

Etten-Leur - Op zaterdag 23 mei rond 20:50 uur is een man door een onbekende oorzaak hard gevallen met zijn Segway op de Sander in Etten-Leur. Omstanders hebben het slachtoffer bewusteloos aangetroffen. Het slachtoffer heeft letsel aan zijn hoofd. Omstanders hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer wordt nagekeken door de ambulancedienst. Vermoedelijk moet die mee naar het ziekenhuis.
Update: Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis. Etten-Leur - Op zaterdag 23 mei rond 20:50 uur is een man door een onbekende oorzaak hard gevallen met zijn Segway op de Sander in Etten-Leur. Omstanders hebben het slachtoffer bewusteloos aangetroffen. Het slachtoffer heeft letsel aan zijn hoofd. Omstanders hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer wordt nagekeken door de ambulancedienst. Vermoedelijk moet die mee naar het ziekenhuis. Foto: GinoPress B.V.

Man gewond na val van Segway

ETTEN-LEUR - Een man is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij viel met een Segway. Hij is nagekeken in een ambulance. Omstreeks 20.50 uur vond het incident plaats. Een man viel, door nog onbekende oorzaak, van zijn Segway op de Sander in Etten-Leur. Omstanders troffen het slachtoffer bewusteloos aan. De man bleek een hoofdwond opgelopen te hebben. De omstanders hebben de eerste hulp verleend. FOTO GINOPRESS