Afbeelding
Foto:

Samen afvallen!

ETTEN-LEUR - Wil je afvallen zonder alle leuke, gezellige en lekkere dingen in je leven te moeten schappen? NutriSlim helpt je met EMS apparatuur en persoonlijk voedingsadvies!


Bij NutriSlim in de wijk de keen in Etten-Leur kunnen vrouwen terecht voor:

- Persoonlijk voedingsadvies;

- EMS behandelingen;

- Afvallen;

- Overgangsklachten verminderen;

- Herstel van je buik nadat je bent bevallen;

- Cellulitis verminderen;

- Trainen met lage rugklachten of artrose.


In de topsport, revalidatie, ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen zijn EMS behandelingen een oude, beproefde en wetenschappelijk geteste methode om prestaties te verbeteren, bij letsel het herstel te versnellen en bij afslanken het vet te reduceren.


Een traject is 5 weken lang en je komt 2 keer per week 30-35 minuten. Met EMS apparatuur verbeter je de conditie van je spieren. Je stimuleert de stofwisseling, waardoor er meer verbranding plaatsvindt en je lichaamsgewicht verliest. Het vermindert je pijnklachten en is inzetbaar tijdens revalidatie of als voortraject voor de sportschool. Het voert je afvalstoffen af, waardoor je je beter voelt. Het is een vorm van Low/No impact krachttraining daardoor is het een gemakkelijke pijnloze manier van trainen en voor iedereen haalbaar en bereikbaar, ook als je (nu) niet kunt sporten. Je spieren zijn aan het sporten maar jij niet, jij ligt op een bed in een privécabine.


NutriSlim is aangesloten bij BGN Nederland en daardoor worden de behandelingen door bijna alle verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.


Heb je interesse of wil je een proefbehandeling boeken? Neem dan contact op via mail ingrid@nutrislim.fit of bel 06-53113140. [l]