Groepsfoto op het parkeerterrein . FOTO CON VOERMANS
Groepsfoto op het parkeerterrein . FOTO CON VOERMANS con voermans

Karate -do SAN pakt het lesgeven weer op

ETTEN-LEUR - Karate-do SAN (Roosendaal) leraar Con Voermans (Etten-Leur) heeft afgelopen weken gezocht en gevonden, SAN kan op het parkeer terrein van HondPlus Rietgoorsestraat 67 te Roosendaal op donderdag van 19.00 t/m 20.15 uur weer karate trainingen geven. Op de dinsdag en woensdag geeft Con in Etten-Leur ook privé trainingen voor maximaal 4 personen. Zowel in Roosendaal en Etten-Leur wordt de 1,50 meter goed nageleefd, bij alle activiteiten is er een toezichthouder.


Tijdens de Corona lock down, zijn leden van SAN, maar ook van TOtaal Karate Nederland (TKN)goed bezig geweest. Remon Hartkamp uit Leeuwarden heeft een nieuwe DAN en wedstrijd kata ontwikkeld genaamd Sö-gö Shuto. Jaydan van Aert 10 jaar oud, heeft zelfstandig een examen kata ontwikkeld voor SAN, genaamd Sö-gö Heian Jaydan, geweldig om dit te mogen meemaken. We gaan de kata van Jaydan helemaal uitwerken met foto’s en tekst zodat iedereen hem kan gaan leren, TROTS op deze kanjer! Kata is het schijngevecht binnen karate, deze loop oefeningen zijn er om je timing, kracht, snelheid, wenbaarheid etc. te trainen. Om dat dit een contactloze oefening is, is deze nu zeer geschikt om je skills bij te houden.


Agenda tip

Vanaf heden, te Etten-Leur, Bootcamp en Buitentraining karate (1,5 meter afstand)

Als de maatregelen versoepelt worden, staat voor als nog het volgende gepland: 11 September te Roosendaal hogere Dan examens vanaf 3e DAN TOtaal Karate en 12 september, 18e Open West Brabantse Karate Kampioenschappen te Roosendaal; 8 november 2020 Strive and Struggle cup voor KIKA te den Bosch.

Info: Karate, privé trainingen, bootcamps, coaching: 06-24222772.[l]