Deur trainingscentrum Arti-tof en gedeelte nieuwste buitenschilderij van Jacqueline Braat. FOTO MARIAN SCHUTTE
Deur trainingscentrum Arti-tof en gedeelte nieuwste buitenschilderij van Jacqueline Braat. FOTO MARIAN SCHUTTE Marian Schutte

Speciale workshops in
juni bij Arti-tof

ETTEN-LEUR - Op 1 juni heeft Jacqueline Braat haar atelier Arti-tof haar deuren weer kunnen openen.


Iedereen keek uit naar het moment dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Het ruime atelier van Arti-tof aan de Bredaseweg in Etten-Leur is een uitnodiging van licht en kleur. Op gepaste afstand en met de nodige voorzorgsmaatregelen kan er weer heerlijk getekend en geschilderd worden. Wie Jacqueline kent, weet dat de creatieve mogelijkheden eindeloos zijn. Ze heeft een prachtig palet aan trainingen en cursussen samengesteld om op in te schrijven.

Voor wie houdt van de ruimte en de kleuren van de natuur is tekenen en schilderen in de natuur een echte belevenis. Mensen op zoek naar flow in hun werk en leven, kunnen zich laten inspireren door de technieken die Jacqueline aanbiedt in de cursus In the flow. Leer loslaten om zo opnieuw te kunnen focussen en prettiger te werken en te leven. Voor wie van kleur en avontuur houdt, is de cursus Aboriginal Art een creatieve belevenis!


Wanneer
Op de website van Arti-tof (ook geheel vernieuwd!) zijn de volgende data in juni en juli beschikbaar om op in te tekenen:

13 juni: Urban sketchen Leur cent.

20 juni: Pannenhoef.

25 juni: Online Walk and Talk voor werkzoekenden.

26 juni: Oude Buissche Heide.

Alle donderdagen in juni: Flow.

1 juli: Kwaliteiten in Beeld (dagworkshop).

2 en 9 juli: Aboriginal Art.

Info op: www.arti-tof.nl
tel. 06-22068380.[l]