De winnende foto! FOTO PIETER GROENEWEGEN
De winnende foto! FOTO PIETER GROENEWEGEN Pieter Groenewegen

Speciale prijsuitreiking bij de LolPassieBikers

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag mochten de LolPassieBikers weer samen mountainbiken en de rit afsluiten onder het genot van een ijsje.


Door het coronavirus hebben we lang niet meer samen mogen fietsen. Dat was wel jammer. Gelukkig mogen we sinds een paar weken weer gezellig met elkaar fietsen. Natuurlijk houden we ons wel altijd aan de 1,5 meter regels.


Leukste en creatiefste foto

Normaal gesproken houden we bij wie er het vaakst is komen mountainbiken en hebben we aan het einde van het seizoen een prijsuitreiking. Door de plotselinge onderbreking hebben we dit jaar besloten het anders aan te pakken. Iedereen heeft namelijk een supermooie pet gekregen. Degene die de leukste en creatiefste foto met de pet kan maken wint! Dit was een leuke manier om, ondanks de maatregelen, toch nog met elkaar in contact te blijven.


Prijsuitreiking

De prijsuitreiking was bij IJsboerderij Heidehoeve. Ondanks het mindere weer kon iedereen aan het einde van de rit genieten van een lekker ijsje en wat te drinken. De prijs was een bak heerlijk ijs van de ijsboerderij. Voor de nummers 1 gaven ze zelfs een weekend weg! De winnaars kunnen het hele weekend lang genieten van het tijdschrift.


Informatie

We kijken er naar uit om komende zaterdag weer te crossen door de bossen. Lijkt het jou ook leuk om te mountainbiken?

Alle informatie is te vinden op www.lolpassiebiking.nl.[l]