Avondtocht de Platvissers

ETTEN-LEUR - Na alle omzettingen in ons programma 2020 vanwege het coronavirus, toch een geweldige start van het nieuwe visseizoen met een avondtocht.


Het was lang geleden dat we met de Desire uitgevaren zijn met een zo groot gezelschap. Het enthousiasme onder onze leden was groot na het lange wachten op onze eerste vistocht.


Het nieuwe vissen

Het was dan ook weer als vanouds gezellig aan boord, want iedereen had er verschrikkelijk veel zin in.

Het nieuwe vissen was wel even wennen met het corona protocol aan boord, dus minder gebruik maken van de kantine. Gelukkig stond er een straf windje wat zorgde voor genoeg schone lucht en ook de regen bracht de verfrissing die we benedendeks niet konden halen.

De schipper bracht ons richting Goese Sas, en we zijn nog een keer verkast naar waar wat minder groen werd opgehaald, maar wel meer krabben.

De eerste vis kwam boven bij Wijnant Jansen, en de einduitslag was: Marco Jansen en Hennie van Dongen op een gedeeld eerste plaats.


Zomerreces

We gaan nu op zomerreces tot dinsdag 8 september en we hopen jullie dan weer in grote getalen te mogen begroeten. Geniet van de zomerse dagen die nog komen gaan, maar blijf voorzichtig.[n]