Nieuwe leden welkom bij Hockeyclub Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Het seizoen 2019-2020 nadert het einde. Nog enkele weken en dat sluit Hockeyclub Etten-Leur dit bijzondere seizoen af. Tot begin maart kan het seizoen worden omschreven als succesvol en gezellig. Met diverse ideeën en activiteiten voor de maanden maart tot en met juni leek een zeer geslaagd seizoen in de maak. Helaas en tegelijkertijd terecht zijn alle activiteiten vanaf half maart stilgelegd om het corona virus te bestrijden.


Net als alle sportverenigingen heeft Hockeyclub Etten-Leur zijn sinds een aantal weken de trainingen weer gestart. Het is verbazingwekkend om te zien hoe creatief trainers zijn om trainingen te bedenken, die rekening houden met de maatregelen. Ook is het mooi dat tientallen vrijwilligers zich extra inzetten om als coördinator tijdens de trainingsavonden aanwezig te zijn.

Ongetwijfeld zal ook de start van het seizoen 2020-2021 worden gekenmerkt door (blijvende) maatregelen in relatie tot het corona virus. Wij zijn druk bezig om hieraan nu al invulling te geven, enerzijds door bijvoorbeeld meerdere desinfectiezuilen te plaatsen. Ook wordt nagedacht over de inrichting van het clubhuis en looprichtingen op de accommodatie. We doen zit alles zo flexibel mogelijk om snel te kunnen reageren als maatregelen worden versoepeld of, wat we niet hopen, weer strenger worden.


Nieuwe leden

Het is in de afgelopen periode enorm lastig geweest om actief leden te werven. Normaal gesproken geeft Stick-Leuk!, waarmee HCEL een samenwerking heeft, diverse clinics voor basisscholen en buitenschoolse opvang. Deze clinics hebben vanzelfsprekend niet plaatsgevonden. Wij merken dit terug in de aanmeldingen van nieuwe leden. Juist nu enorm is geïnvesteerd in onze jeugdopleiding ziet de club het als een gemiste kans. Binnen HCEL wordt meer dan ooit aandacht besteed aan de fysieke ontwikkeling van jongere leden. Naast hockeyvaardigheden staan bewegen en motoriek centraal in de trainingsopzet.

Niet alleen voor de jongste jeugd (tot en met 9 jaar) zijn nieuwe leden welkom. Dit geldt ook voor onze junioren- en seniorenteams. Of je nu gezellig en recreatief wil trainen en spelen of je toch meer prestatief wil hockeyen, binnen Hockeyclub Etten-Leur zijn er alle mogelijkheden. Op dit moment wordt bijvoorbeeld de mogelijkheid onderzocht om met een damesteam te starten in de donderdagavond competitie.


Mogelijkheden lid worden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om lid te worden bij Hockeyclub Etten-Leur? Neem dan een kijkje op de site www.hcel.nl of stuur een mail naar verenigingsmanager@hcel.nl.


Speciale actie nieuwe leden

Besluit je om in de periode juni 2020 tot en augustus 2020 om lid te worden van Hockeyclub Etten-Leur? Dan ontvang je, zodat je bent ingeschreven, een waardebon ter waarde van € 25,00 die je kunt besteden voor de aanschaf van hockeyartikelen. De exacte voorwaarden van deze actie vind je terug op www.hcel.nl.[l]