Terras van het wijkgebouw De Linde weer geopend

ETTEN-LEUR - Sinds medio maart is ook Wijkgebouw de Linde aan Wipakker 16 in Etten-Leur gesloten voor alle activiteiten. Dat blijft voor alle binnenactiviteiten nog zo tot 1 september.


Momenteel kunnen ook geen nieuwe activiteiten in de kalender van de Linde worden opgenomen. Als u een binnen-activiteit zou willen plannen na 1 september kan dat alleen in telefonisch overleg met de beheerders van de Linde.


Beugelen en Jeu de Boules

Wel mag er, onder een aantal voorwaarden, sinds 10 juni weer gebeugeld worden door BC ‘t Palet op de buitenbaan.

Ook jeu-de-boules club ’t Palet mag weer gebruik maken van de buitenbanen op woensdagmiddag. Beide clubs hebben daartoe van gemeente Etten-Leur toestemming gekregen op de ingediende aanvragen.


Terras weer geopend

Het terras van de linde is van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur geopend. Dus kunnen de spelers op het terras van de Linde in de pauze en na afloop genieten van een kopje koffie/thee of anderszins. Ook de toiletgroep bij de ingang van de Linde is beschikbaar. Er zijn handige looproutes aangegeven en natuurlijk zijn de alom bekende RIVM-richtlijnen van toepassing.


Informatie

Wijzigingen omtrent corona-maatregelen in en om de Linde zullen zo snel als mogelijk gemeld worden in de Bode en op de facebookpagina van de Linde.

Aan een update van de website wordt gewerkt.[l]