Veilig in verenigingsverband trainen. FOTO SUSANNE VAN DER LINDEN
Veilig in verenigingsverband trainen. FOTO SUSANNE VAN DER LINDEN Susanne van der Linden

Zwemvereniging DIO traint bij KV Focus op het droge

ETTEN-LEUR - Half maart gingen de deuren van zwembad De Banakker vanwege de coronamaatregelen dicht. Zo stonden alle zwemmers en waterpoloƫrs van Z&PC DIO op het droge. Geen trainingen en geen wedstrijden.


Er werd direct achter de schermen gewerkt aan een andere manier van trainen. Zeker toen bekend werd dat buitensporten voor jeugd toegestaan werd. Heel blij waren wij met de medewerking van korfbalvereniging Focus aan het organiseren van buitentrainingen. Zo ging een grote groep jeugdige waterpoloƫrs en zwemmers landtraining doen. Op deze manier konden zij op een leuke manier aan hun conditie werken en weer veel plezier met elkaar hebben. Wij bedanken korfbalvereniging Focus voor deze fijne samenwerking! .

Intussen zijn de deuren van zwembad De Banakker weer open en zijn de trainingen weer opgestart. Het personeel van De Banakker heeft het zwembad aangepast volgens de richtlijnen en met ons goede afspraken gemaakt. Nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Neem dan een kijkje op onze website: www.dioweb.nl. Naast waterpolo en wedstrijdzwemmen, biedt Z&PC DIO ook de mogelijkheid voor trimzwemmen.[n]