Rein Nuiten (rechts) probeert te redden wat te redden valt! FOTO JAN VAN DER WAL
Rein Nuiten (rechts) probeert te redden wat te redden valt! FOTO JAN VAN DER WAL Jan van der Wal

Hugo Noback winnaar maand juni bij BC ’t Palet

ETTEN-LEUR - De maand juni 2020 hebben we afgesloten. Vrijdag 26 juni hebben we wijselijk besloten om niet te beugelen vanwege de hitte op de beugelbaan. Wel jammer, want wellicht was het speelgemiddelde dan nog iets gestegen.


Nu was dat met een schamele 25,50 over alle spelers een dieptepunt sinds begin 2018. Hugo Noback is de winnaar van juni 2020.
Hugo speelt normaliter maar 1 partij per speeldag. Om die dan steeds winnend af te sluiten getuigd van hoge concentratie en van goede communicatie met je medespeler. Proficiat Hugo. Piet Verhoeven is tweede met 28,27 en Jan van der Wal derde met 27,27. Vervolgens Martien de Jong, Ries Jaspers en Tonny Geldtmeijer met gemiddelden in de 26. Daarna nog 5 spelers met gemiddelden van 24,71 aflopend naar 21,00. Gonnie van der Wal krijgt dit keer de rode lantaarn en zet Kees Naalden daarmee in het licht. In samenspraak met stichting ASE is op 30 juni 2020 de beugelbaan opnieuw uitgevlakt en voorzien van een nieuwe ondergrond. Benieuwd of we in juli 2020 het gemiddelde zien stijgen. Zal zeker even wennen zijn zonder hobbeltjes en kuiltjes.[n]