Vormsel in de H. Maria-
parochie in 2020

ETTEN-LEUR - Na een onrustig voorjaar waarin het feest van de communicanten voor het eerst in meer dan 100 jaar niet door kon gaan in de maand mei is er nu gelukkig sprake van versoepeling van de regels met betrekking tot Corona.


Wij willen dan ook alle jongeren uitnodigen die in het nieuwe schooljaar naar groep acht gaan, om zich op de geven voor deelname aan het Vormsel.


Toediening Vormsel

Op zaterdag 21 november, om 19:00 uur is de bisschop of een andere Vormheer in onze parochie aanwezig voor de toediening van het Vormsel aan alle jongeren die zich hiervoor opgeven.

Dit jaar dus iets vroeger dan andere jaren, maar tegen het einde van jullie laatste jaar op de basisschool hebben jullie het al druk genoeg.


Welke ‘vorm’ wil jij aan je verdere leven geven? Misschien kunnen wij je daar bij helpen.


Als je, je eerste heilige communie hebt gedaan in 2017 in de H. Mariaparochie te Etten-Leur dan krijg je binnenkort post van ons. Hoor je daar niet bij en wil je toch je Vormsel ontvangen geef je dan op via de site van de parochie: www.hmaria.nl.


Weet je niet zeker wat je wilt, of wil je er liever eerst eens over praten, bel me dan! Samen komen we er wel uit. Mariëlla Bossers, pastoraal werkster H. Mariaparochie, Etten-Leur, tel. 076-5012385.[n]