Jacqueline Braat kijkt met je mee naar het verhaal áchter je hersenspinsels.
Jacqueline Braat kijkt met je mee naar het verhaal áchter je hersenspinsels. Foto:

Arti-tof: coaching

ETTEN-LEUR - Niet lekker in je vel zitten, de onzekerheid over verlies van werk of een relatie die onder druk staat; het zijn situaties waar we snel vanaf willen. Maar het leven is nou eenmaal niet maakbaar en iedere dag met ons hoofd in de wolken lopen, al net zo min.


Jacqueline Braat helpt met haar bedrijf Arti-tof mensen op weg zichzelf te hervinden en te ontplooien op een manier die bij de persoon past. Haar creatieve geest en praktische inslag vormen de basis van een energieke aanpak om tot verandering te komen. Nuchter en met de durf om door te pakken. Jacqueline kijkt mee naar het verhaal achter woorden en gevoel.
In Mentaal Tof helpt ze je lachend te jongleren in plaats van mopperend teveel ballen in de lucht te houden. Keuzes maken en inzien waar het anders kan, kun je leren! Focusmanagement is een intensieve training die je helpt je focus op het hier en nu te hebben. In je werk, maar ook privé; zodat het leven niet als een trein aan je voorbij raast, maar je voldoening vindt in dingen die er écht toedoen. Geen idee wat je allemaal in huis hebt aan vaardigheden en kwaliteiten? Jacqueline gaat het met je ontdekken in Kwaliteiten in beeld. Benieuwd naar wat Arti-tof jou kan brengen? Neem contact op met Jacqueline Braat voor een gratis intakegesprek: https://arti-tof.nl/contact/[n]