KV Focus weer aan de slag na coronacrisis

ETTEN-LEUR - Na maanden stil te hebben gelegen zijn ze bij KV Focus al een paar weken bezig met trainen. Dit alles natuurlijk volgens de regels van het RIVM.


Nu er weer een hoop versoepelingen zijn kan er iets meer dan wat er tot op heden mogelijk was. Vanaf heden is het weer mogelijk om na de training weer wat te drinken in onze kantine. Ook is het weer mogelijk om de auto op ons eigen terrein te parkeren en de fietsen mogen weer in de fietsenstalling. De kleedkamers en douches blijven echter nog gesloten tot de start van het nieuwe seizoen. Normaal hebben we een zomerstop maar nu kan men deels ook op verzoek van de leden gewoon blijven trainen.

Tijdens de zomervakantie zijn dit de trainingstijden/avonden: Dinsdagavond: D en C jeugd van 19.00-20.00 uur en B en A jeugd van 19.30-20.30 uur. De donderdagavond is voor alle senioren van 20.00-21.00 uur. Dit natuurlijk voor degene die niet op vakantie gaan/zijn. Op 11 augustus starten dan de reguliere trainingen. Natuurlijk alles volgens de geldende richtlijnen.

Voor het nieuwe seizoen is KV Focus er in geslaagd om Hennie Visser als trainer aan zich te binden. Een oude bekende voor sommige. Ook wordt er al wel druk gewerkt aan de voorbereiding van de jaarlijkse driekamp. De datum is nog niet helemaal zeker maar later hierover meer.

Mocht u nou kinderen hebben die nog iets aan sport willen gaan doen kom dan eens langs bij De Kangoeroe Klup. Dat is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar. Deze zal bij voldoende kinderen in september van start gaan.

Natuurlijk is ook iedereen ouder dan 6 jaar van harte welkom bij KV Focus. We hebben een voordeel; we hanteren geen wachtlijst. Iedereen kan geplaatst worden in een van de teams. Even nog voor degene die het niet weten: KV Focus is een regiovereniging die is ontstaan samenvloeiing van korfbalvereniging ELKV uit Etten-Leur en korfbalvereniging Zevenbergen uit die plaats. Na een jaar als ELKV/Zevenbergen de sportieve samenwerking te hebben gehad zijn ze in 2017 samen gegaan als nieuwe korfbalvereniging KV Focus. Onze buiten locatie in Etten-Leur is gelegen aan de Olympiade.

Voor meer info over KV Focus zie onze site www.kvfocus.nl. Van hieruit kan men ook naar onze facebookpagina.[n]