Eindelijk weer partijtje op de training. FOTO FRED VAN TOLEDO
Eindelijk weer partijtje op de training. FOTO FRED VAN TOLEDO Fred van Toledo

VV Internos sport door
deze zomer

ETTEN-LEUR - Groei als zaterdagvereniging zet door. In overleg met de leden en in afstemming met de gemeente heeft het bestuur van vv Internos besloten om het sportpark open te houden in de zomerperiode.


Omdat per 1 juli de maatregelen weer enigszins zijn versoepeld zijn er ook meer activiteiten mogelijk, zo mag er weer een partijtje worden gevoetbald, heerlijk is dat. De kleedkamers blijven dicht tot 1 september, maar er zijn mogelijkheden om de kantine weer open te stellen, uiteraard met handhaving van alle richtlijnen. Seniorenteams kunnen blijven trainen, voor de jeugd stoppen de trainingen bij de start van de zomervakantie, zaterdag 11 juli.


Internos-Zomercup
Voor spelers/speelsters (JO7 tm JO12) die niet op vakantie gaan is er elke zaterdagmorgen van 09.00- 11.30 de gelegenheid om mee te doen aan de Internos-Zomercup, een partijtje, penalty schieten en punten schieten zijn onderdeel van dit programma, neem ook een vriendje mee! Nadere info volgt.


Seniorenelftallen
Voor het komende seizoen hebben zich 2 nieuwe senioren elftallen gemeld, dit betekent dus dat we het seizoen 2020-2021 starten met maar liefst 11 seniorenteams, het is duidelijk dat de keuze om op zaterdag te gaan voetballen zijn effect begint te krijgen.


Oudere jeugd
Ook de oudere jeugd krijgt kansen bij vv Internos, vanwege het ontbreken van een JO-19 elftal kunnen spelers zich rechtstreeks in één van de selectie elftallen spelen, middels selectiewedstrijden in augustus wordt er een keuze gemaakt. Om onze jonge selectie meer speeltijd te geven starten we volgend seizoen met een Onder 23 competitie, met een 10-tal andere verenigingen uit de regio wordt er een competitie opgezet, waarbij zowel in het najaar als in voorjaar 3 wedstrijden worden gepland.


Jeugd met beperking
Vanuit het lokale sportakkoord wordt de vereniging ondersteunt om jeugd met een beperking te laten sporten, na een mooie 1e bijeenkomst gaan we ook hier zeker mee verder.


Spelender wijs
kennismaken met
voetbalspel


De voetbalspeeltuin op zaterdagmorgen is er ook volgend seizoen, dus heb je jonge kinderen die spelender wijs met het voetbalspel willen kennismaken kom gerust eens langs, deelname is gratis.[n]