Loods 11 aan de Penningweg 11 te Etten-Leur. FOTO TON VAN ETTEN LOODS 11
Loods 11 aan de Penningweg 11 te Etten-Leur. FOTO TON VAN ETTEN LOODS 11 Ton van Etten (Loods 11)

Programma jeugd Loods 11 tijdens vakantieperiode

ETTEN-LEUR - Loods 11, het non-profit particulier initiatief voor culturele clubs die ruimte zoeken voor hun hobby, zet in de zomerperiode, van 20 juli tot 15 augustus, belangeloos haar deuren open voor de jeugd van Etten-Leur.


Onder leiding van vakkundige en bekende docenten worden voor verschillende leeftijdsgroepen (vanaf 8 tot maximaal 16 jaar) workshops/projecten georganiseerd waar ze zich tegen een vergoeding van €2, voor in kunnen schrijven. Zoals een jazzproject, een korte musical, arduino toepassingen bij treinmodelspoor, het maken van droomhangers en foto’s maken met een smartphone. Info zie: bredescholenetten-leur.nl.


Activiteitenplan
Ook kunnen ouders hun kinderen daar vóór 17 juli inschrijven. Na het bekend worden van het niet doorgaan van Jeugdland heeft Loods 11 het initiatief genomen om met verschillende organisaties in Etten-Leur te komen tot een alternatief activiteitenplan voor de Etten-Leurse jeugd gedurende vakantieperiode. Dat heeft inmiddels geleid tot verschillende activiteiten zoals een speelplan in Het Turfschip, sportlessen en zomeractiviteiten bij Scouting. Verschillende docenten zijn bereid gevonden om in de periode van 20 juli tot 15 augustus, een project of verschillende workshops te organiseren in het pand van Loods 11 aan de Penningweg. Aanmelden via Brede Scholen Etten-Leur via haar website www.bredescholenetten-leur.nl. In korte tijd is een aardig programma tot stand gekomen. Docenten die zin hebben om voor de doelgroep vanaf 8 tot maximaal 16 jaar, tijdens een ochtend of een middag, een of meerdere cultuur gerelateerde workshops te organiseren, kunnen zich met hun plan nog tot 15 juli aanmelden bij Loods 11: info@loods-11.nl.[n]