Bij de vijver in
Bij de vijver in "De Achtertuin". FOTO LIAN BAREMANS Lian Baremans

'De Achtertuin' opent de poorten

ETTEN-LEUR - Het was even wachten maar we kunnen weer open. Ondertussen hebben we niet stil gezeten en hard gewerkt om de tuin nog mooier te maken. Kom gerust een kijkje nemen!
Vanaf 21 juli tot en met 13 oktober zijn we weer iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur geopend.


Onze doelgroep, mensen met een beperking, mensen met dementie, ouderen en eenzame mensen zijn van harte welkom samen met hun familie en/of mantelzorger.
De tuin is rolstoel en rollator vriendelijk.




Tuin met overdekte tuinkamer



Genieten
Als u van de tuin wilt genieten of een praatje wilt maken, bent u bij ons op het juiste adres.


jeu-de-boulen voor mensen met beperking



Ook als u van een gezelschapsspelletje / oud-hollands spel houdt, bent u van harte welkom. Zelfs bij minder mooi weer is de tuin gewoon open. We hebben namelijk een overdekte tuinkamer.


Jeu-de-boule baan
In 2018 is er een jeu-de-boule baan aangelegd, speciaal voor mensen met een beperking. Hiervan kan, bij goed weer, ook iedere dinsdagmiddag gebruik worden gemaakt.
Vooraf opgeven is niet nodig. We vragen een kleine bijdrage voor koffie/thee voor het onderhoud van de tuin. Ingang via de rijpad links naast het woonhuis. Wij hopen u te ontmoeten in onze gezellige tuin.


“De Achtertuin”, Hilsebaan 108, 4873 LH Etten-Leur. Voor meer info: Lian Baremans tel. 06-46586487, contact@de-achtertuin.info, http://www.de-achtertuin.info. (Aan onze nieuwe website wordt op dit moment gewerkt en komt binnenkort online, bij vragen graag even bellen).[n]