Clubkampioenschappen en 750e lid bij TC Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Sinds wij weer mogen tennissen groeit het ledenaantal spectaculair en dat hebben wij gevierd tijdens de succesvolle week van de clubkampioenschappen. Wij hadden gedacht lid nummer 700 (Cato Chaulet, ons jongste lid met haar 3 jaar) op ons park te huldigen, maar binnen enkele weken zaten wij op 750 (Senna van der Wijst).


Wij verwachten in de loop van juli op 800 leden te zitten; met onze 13 tennisbanen en 2 padelbanen is er plaats genoeg voor nog meer. Gelukkig ligt alles er dan ook spic en span bij, door onze geweldige paviljoen- en parkcommissie. Nogmaals dank en deze dames en heren.


Eindelijk weer wedstrijden

Door de versoepelingen van de Corona maatregelen mochten de eigen leden (met de bekende restricties) eindelijk weer wedstrijden tennissen en dit werd dan ook gedaan. Heel de week was het gezellig druk, het aantal deelnemers was uniek deze week voor onze club: 260 spelers! Iedereen was blij om weer lekker een potje te kunnen tennissen en ook niet onbelangrijk wat te drinken op het giga buitenterras. Binnenkort is het terras ook nog eens voorzien van een super groot zeil Ibiza stijl, kom dat zien zouden wij zeggen.

Heel belangrijk deze week was ook dat wij vele nieuwe leden zagen, die deelnamen aan het clubkampioenschap. De afgelopen weken steeg het aantal leden dan ook spectaculair door de vele acties die wij op ons park hebben.

Een van onze nieuwe clubkampioenen padel is overigens niemand minder dan Kiki Bertens. Vele weken heeft zij op ons park getraind en nu nam ze als lid ook deel. Volgens ons vindt ze padel zeker zo leuk als tennis, wij gaan haar zeker weer terugzien.


Nog vele activiteiten

De tennisclub kijkt terug op een geslaagde topweek met tientallen nieuwe clubkampioenen, waarvan de volgende weken 2x wonnen: Miel Vugts, Bas Lach De Bère, Andre van der Bijl. Wij kijken ook weer vooruit naar de vele activiteiten die eraan komen. De komende weken gaan wij verder met op elke maandag bitterballentennis, een grootse mannenavond, max mini tennis, open Etten-Leur (15-8), 45+ Coremans toernooi.

Dus kom de komende weken maar eens langs op ons buitenverblijf De Koekoek, bijna elke week is er wel een activiteit. Het lijkt een soort vakantie, op ons eigen ruime tennispark.[n]