Gonnie en Jan van der Wal (l) bekijken het spel van Piet Verhoeven (m) en Piet Aerts (r). FOTO REIN NUITEN
Gonnie en Jan van der Wal (l) bekijken het spel van Piet Verhoeven (m) en Piet Aerts (r). FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

BC ’t Palet kent grote verschillen in partijen

ETTEN-LEUR - Op woensdag 15 juli zijn er slechts vier partijen gespeeld. Dat komt enerzijds vanwege het feit dat we vóór 16.00 uur onze spullen in de locker in De Linde moeten opbergen.


Anderzijds werd er heel veel nagedacht en regelmatig 'gepast', waardoor de voortgang danig werd verstoord. En dan eindigden ook nog eens twee partijen met 30 tegen 20. Jammer voor Piet Aerts/ Rein Nuiten tegen Jan van der Wal/ Tonny Geldtmeijer en ook jammer voor Gonnie van der Wal/ Ries Jaspers tegen Piet Verhoeven/ Piet Vermunt.


Westrijd 17 juli

Dan vrijdag 17 juli. Een keurig met zand ingeveegde baan lag gereed om een lekker te gaan scoren. De eerste partij ging prima. Piet Verhoeven/ Rein Nuiten sleepten de winst binnen met 30-26 tegen het team Tonny Geldtmeijer/ Jan van der Wal.

Vervolgens Rein Nuiten/ Ries Jaspers tegen Piet Aerts/ Martien de Jong. Uitslag 30-16 in het voordeel van Rein en Ries. Slechter kan het niet worden denk je dan. Helaas het volgende spel is een dieptepunt in onze beugelgeschiedenis.

Jan van der Wal/ Piet Verhoeven maakten Tonny Geldtmeijer/ Martien de Jong in met 30-10!

Het volgende spel gaf weer goede moed.

Winst voor Piet Aerts/ Rein Nuiten met 30-26 tegen Ries Jaspers/ Jan van der Wal. Helaas hebben we ook aan de laatste partij geen feeststemming overgehouden. Wel overigens Martien de Jong, want die pakte met Piet Verhoeven toch nog de winst tegen Ries Jaspers/ Tonny Geldtmeijer. Uitslag 30-16.


Kandidaten voor de winst

Voor de winst in de maand juli zijn nog 5 serieuze kandidaten in beeld. Dat geldt ook voor de rode lantaarn, waar 6 spelers nog 'kans' op maken![n]