Internos Zomercup: penalty schieten met je moeder als keeper kan ook niet zo vaak. FOTO FRED VAN TOLEDO
Internos Zomercup: penalty schieten met je moeder als keeper kan ook niet zo vaak. FOTO FRED VAN TOLEDO Fred van Toledo

VV Internos Zomercup goed bezocht

ETTEN-LEUR - Ook afgelopen zaterdag was er weer genoeg aanloop van pupillen bij de Internos Zomercup activiteiten. Onder de bezielende leiding van Merijn Roenhorst waren er een zestal activiteiten uitgezet. Van jong tot zeer jong konden de kinderen zich uitleven, gat schieten, penalty nemen, partijtje en nog meer.


Deze Internos Zomercup wordt tijdens de zomervakantie op zaterdagochtend van 09.30-11.30 uur bij Internos voor de jeugd t/m JO12 jaar georganiseerd. En gaat door t/m 22 augustus.

Ook komende zaterdag dus weer en neem een vriendje of vriendinnetje mee.


Penningmeester gezocht

Zoals tijdens de ALV van afgelopen september aangegeven zal Edwin Mathijssen na dit seizoen aftreden als penningmeester. Tot op heden hebben er nog geen serieuze kandidaten gemeld om deze functie over te nemen. Bij deze dan ook een herhaalde oproep aan onze leden of iemand interesse heeft om vanaf het nieuwe seizoen deze functie te gaan vervullen. Formeel zal tijdens de in september te plannen ALV de overdracht plaatsvinden, maar gezien de verantwoording per seizoen is het fijn dat iemand vanaf begin seizoen dan al mee kan kijken. Als penningmeester van onze vereniging ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid van onze vereniging. Dit betekent in basis het opstellen van een gezonde financiële begroting binnen de hiervoor aanwezige kaders en het opvolgen van deze begroting en de daadwerkelijke realisatie gedurende het jaar. Je maakt hiervoor financieel beleid waarbinnen de diverse commissies dit kunnen uitvoeren, en monitort dit vanuit het voeren van de financiële administratie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de contracten en hieruit voortvloeiende verplichtingen alsmede het financiële beleid van de kantine. Een financiële achtergrond is wel een vereiste voor deze functie. Indien je interesse hebt in deze functie dan kun je contact opnemen met onze voorzitter via voorzitter@vvinternos.nl.


Meer informatie

Wil je meer weten over de inhoud van deze functie dan kun je contact opnemen met de huidige penningmeester via penningmeester@vvinternos.nl.[n]