Afbeelding
Foto:

Merkkleding winkelen met hoge kortingen

ETTEN-LEUR - Outlet store Etten-Leur de naam zegt het al is een outlet winkel waar je merkkleding kan kopen met hoge kortingen soms wel tot 90%.


Als je ons assortiment moet beschrijven kijken naar de merken is het sportief, hip casual voor zomer en alvast voor de winter. We hebben ons best gedaan om de winkel in te richten als echte kledingspeciaalzaak en niet als kleding dump. Alles hangt en ligt overzichtelijk in de winkel en als het winkelen lang duurt is er voor de wachtende partner altijd een lekker bakkie koffie.


Tieners

We hebben kleding keuze voor jong en ouder. Omdat we heel veel confectie ook in kleine maten hebben zowel voor mannen als voor vrouwen kunnen met name tieners ook leuke items scoren.


Terugdoen voor de maatschappij

Als ondernemer wil je graag geld verdienen maar we willen ook iets terug doen voor de maatschappij.


Met een nieuwe outfit naar een nieuwe school


We willen daarom graag een aantal brugklassers van kansarme gezinnen uitnodigen om bij ons te komen shoppen in augustus. Zodat zij ook in een leuke nieuw outfit naar een hun nieuwe school kunnen.


Opening

We zijn vrijdag 7 augustus open gegaan en ondanks de hitte hebben een groot aantal mensen de weg naar de winkel gevonden. Van jonge skater tot hippe opa we hebben ze allemaal tevreden de deur uit zien gaan. Ben je nog niet geweest kom dan snel je bent van harte welkom![n]