Hardloop wedstrijd impressie. FOTO TJEBBE VLEER
Hardloop wedstrijd impressie. FOTO TJEBBE VLEER Tjebbe Vleer

Digitale tentoonstelling fotoclub AFVP Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De traditionele, jaarlijkse fototentoonstelling van de 32 leden van de fotoclub A.F.V.P. Etten-Leur, welke we wilden houden van 17 t/m 19 juli 2020, ging helaas dit jaar niet door, door de Corona-maatregelen.


Door het bestuur en de tentoonstellingscommissie is besloten deze dit jaar, 2020, digitaal te houden. Naar aanleiding hiervan is aan de leden van de vereniging, gevraagd drie beelden in te zenden. Door 27 leden is hieraan een gevolg gegeven. Hiervoor werden 27 series met 81 afbeeldingen ontvangen. Hiervoor werd er op de site van de fotoclub A.F.V.P. Etten-Leur, een pagina geopend op 7 augustus, waar bezoekers, door middel van een stemformulier, zijn stem kan uitbrengen, over wat de bezoeker van de site, de beste foto en de beste serie van de Digitentoonstelling vindt.

Tot 23 augustus 2020 kan men als bezoeker hier terecht, waarna de stemprocedure gesloten zal worden. De site van de fotoclub is: http://www.afvp-etten-leur.nl/tentoonstelling-2020-digitaal/. Om deze periode vanaf medio maart tot minimaal september door te komen, heeft het bestuur diverse activiteiten op stapel gezet zoals (verplichte) onderwerpen (Voorjaarsopdracht: vrij; water en sportief). Hiervoor werd door de leden in ruime mate ingezonden. Resultaten hiervan zijn ook te vinden op de site van de fotoclub. Als afsluiting van hun 50 jarig bestaan in 2019 heeft de fotoclub besloten, in 2020, de 36ste Benevisie te organiseren. Dit zal de 2de maal zijn, dat de A.F.V.P. Etten-Leur, deze manifestatie toegewezen heeft gekregen. De vorige maal was dit, in 1994, bij het 25 jarig bestaan. De Benevisie 2020 zal plaatsvinden in de Linde in Etten-Leur op zaterdag 21 en zondag 22 november. Nadere gegevens zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden. De Benevisie is een jaarlijks terugkerende tentoonstelling, die in de oneven jaren door een van de verenigingen van de Antwerpse Verbroedering van Fotokringen en in de even jaren door een van de verenigingen van rayon Brabant West van de Fotobond georganiseerd wordt.Inlichtingen over de vereniging en zijn activiteiten zijn te verkrijgen bij: De voorzitter: Ton van Boxsel (telefoon: 076-5013704), email: ton.van.boxsel@afvp-etten-leur.nl of secretaris@afvp-etten-leur.nl. Om verder enige indruk te krijgen van werk van leden en de invulling van werkavonden en fototochten kan mijn een kijkje nemen op de site van de fotoclub A.F.V.P. Etten-Leur: www.afvp-etten-leur.nl.[n]