SC Unitas'30 zoekt kantinemedewerkers

ETTEN-LEUR - Kijk jij er ook weer naar uit om in september met de nieuwe competitie te starten? Weer lekker een potje voetballen en gezellig voor of na de wedstrijd een drankje pakken in de kantine? Of ga je voor een heerlijke tosti of frietjes?


Wij hebben er ook weer zin in om iedereen te mogen ontvangen. In het nieuwe seizoen kunnen we nog wel wat nieuwe collega’s voor het werken in de kantine gebruiken (balieverkoop, eten bereiden, opruimen, schoonmaken).

Ben je 15 jaar of ouder en lijkt het je leuk om af en toe een dag(deel) in de kantine te werken, neem dan contact op via algemenezaken@unitas30.nl. Naast dat je nieuwe mensen leert kennen en in een gezellig team terecht komt, ontvang je ook een vrijwilligersvergoeding per uur. Jij komt toch ook ons team versterken?!

Wil je niet in de horeca werken? Maar wil je toch iets doen voor/bij Unitas'30? Kijk dan op https://www.unitas30.nl/vacatures voor de laatste vacatures.


Voetballen bij Unitas’30

Momenteel zijn de eerste voorbereidingen voor het seizoen 2020-2021 weer begonnen. Unitas ‘30 neemt momenteel in de competitie deel met 80 jeugdteams in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar. Onder deze teams o.a. 10 meisjesteams in alle leeftijdscategorieën.

De JO8/JO9/JO10/JO11/JO12/JO13 pupillen en de JO7-mini-pupillen spelen hun wedstrijdjes op zaterdagmorgen, terwijl de JO14/JO15/JO16/JO17/JO18 en JO19- junioren op de zaterdagmiddag hun kunsten op de grasmat mogen vertonen.

Ben jij een talentvolle voetballer en wil jij op hoog niveau willen gaan c.q. blijven spelen dan ben je natuurlijk van harte welkom. Ook meisjes/dames zijn natuurlijk van harte welkom.

In de diverse leeftijdscategorie bij de meisjes kunnen we best nog wel versterkingen gebruiken. Een aantal spelers erbij werkt wat gemakkelijker.

Informeer voor zowel de jongens als meisjes naar de mogelijkheden in de diverse categorieën. Kijk op onze website www.unitas30.nl/organisatie/ commissie voetbalzaken. Verdere info is ook verkrijgbaar via onze secretaris a.i, Kees Halters beheer-kees@unitas30.nl

Tevens blijven wij altijd op zoek naar enthousiaste leiders en/of trainers die in de diverse categorieën een stukje begeleiding op zich willen nemen.

Unitas’30 is gevestigd op Sportpark de Lage Banken aan de Concordialaan. Daar kan op vier kunstgrasvelden en een natuurgrasveld gespeeld worden.


Programma zaterdag 15 augustus

Voor zaterdag 15 augustus staan er drie oefenwedstrijden gepland voor Unitas 1 en 2 en het hoogste jeugdteam JO19-1. Aanvang van deze wedstrijden is om 14.30 uur. Unitas 1 en 2 nemen het op tegen de teams van Tholense Boys waar onze oud-trainer Kees de Rooy de scepter zwaait. Unitas JO19-1 neemt het op tegen hun leeftijdsgenoten van Capelle.


Aanvang trainingen 17 augustus

Vanaf 17 augustus kan elk team weer starten met de trainingen, zowel de jeugd als de senioren. Er zullen best nog wel wat spelers op vakantie zijn maar we gaan wel een start maken.


Programma 22/23 augustus

Op zaterdag 22 augustus is er een volledig vriendschappelijk programma voor de hele jeugd. Deze zogenaamde opstart-dag is er om kennis te maken met (alle nieuwe) teamgenoten. Houd s.v.p. de website c.q. het programma bij; er kunnen altijd nog wijzigingen komen vanwege vakantieperikelen.

Op zondag 23 augustus spelen Unitas 1, 2, 3 en Dames 1 een thuiswedstrijd. Ook hier kan er wellicht nog een wijziging komen![n]