MTBJunkies gezocht

ETTEN-LEUR - Mountainbiken is een gezonde, sportieve en uitdagende sport, die de laatste jaren enorm heeft gewonnen aan populariteit.


In 2019 is in Etten-Leur de eerste echte officiële, bij de NTFU aangesloten, mountainbikevereniging opgericht: de MTBJunkies. Bij onze vereniging staat gezelligheid en plezier in het gezamenlijk mountainbiken voorop! Wekelijks wordt er gefietst op zowel zaterdag- als zondagochtend en als het weer het enigszins toelaat wordt er ook op een doordeweekse avond gefietst. Graag willen wij zowel kinderen als volwassenen ondersteunen, begeleiden en enthousiasmeren bij het ontdekken van de mountainbikesport of het (verder) ontwikkelen van de mountainbikevaardigheden.


Kennismakingsclinic & Start2Bike training

Deze zomervakantie hebben wij een mountainbike kennismakingsclinic georganiseerd. Gezien de grote belangstelling bieden wij je de mogelijkheid om vanaf 5 september vier zaterdagochtenden deel te nemen aan de door ons verzorgde NTFU Start2Bike trainingen (NTFU Start2Bike). Tijdens 4 trainingen leer je de basistechnieken op de fiets zodat je met een veiliger gevoel op de fiets in een groep of alleen in het bos kunt gaan fietsen. Je traint met elkaar, waarbij gezelligheid voorop staat en je bent er van gegarandeerd dat je na deze training een tocht tussen de 15 en 25 km aan kunt. In iedere training staan 2 technische thema’s centraal.

Inschrijven doe je via www.mtbjunkies.nl/over-ons/nieuws-en-activiteiten/

Momenteel hebben we circa 40 leden, bestaande uit zowel jeugd als volwassenen en bij ons is iedereen welkom. Heb je zin, schrijf je in![n]