Orgel Lambertuskerk. FOTO PAUL DUIJVELAAR
Orgel Lambertuskerk. FOTO PAUL DUIJVELAAR Paul Duijvelaar

Concerten Orgelkring
Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De concertagenda van de Orgelkring Jacobus Zeemans nadert de tweede helft van het jaar, de periode na de zomervakantie.


Het coronavirus heeft het jaarprogramma behoorlijk omver gegooid zoals bij velen van ons! We zien gelukkig lichtpuntjes maar helaas is het nog niet zover dat alle activiteiten weer van start kunnen gaan. Dit betekent dat we moesten besluiten om de concerten die op 11 oktober en 8 november gepland stonden, te laten vervallen. We hopen dat alle afgelaste concerten in 2021 alsnog kunnen doorgaan!

Er is nog één voorbehoud en dat is het Monumentenweekend van 12 en 13 september met daarin zoals gebruikelijk de Nationale Orgeldag. We hebben uiteraard te maken met regels en protocollen vanuit de gemeente en het bisdom maar we kijken in overleg of er wellicht in een aangepaste vorm tóch iets mogelijk is. Houdt u onze berichtgeving daarvoor in de gaten.

Wilt u, geheel kosteloos en vrijblijvend, infobrieven van de Orgelkring ontvangen? Stuurt u dan een mail naar orgelkring.jacobuszeemans@gmail.com. Voor meer informatie: www.jacobuszeemans.nl of facebook orgelkringjacobuszeemans.[n]