Jeugdige vissertjes in actie tijdens een van de vorige lessen.
Jeugdige vissertjes in actie tijdens een van de vorige lessen.

HSV De Kleine Voorn start met jeugdcursus

ETTEN-LEUR - HSV De Kleine Voorn start in september met jeugdcursus. De hengelsportvereniging wil de jeugd de gelegenheid geven om een visinstructie te volgen die bestaat uit 3 lessen. Voor de oudere jeugdleden een herhaling maar ook nieuwe vissertjes zijn van harte welkom.


Voor iedereen zijn deze instructies interessant. In deze lessen wordt aandacht besteed aan het vissen met de 'vaste stok' dus niet met de werphengel. Wil je de lessen volgen en heb je geen vaste hengel, geen probleem, wij stellen hengelsportmateriaal beschikbaar.


Wanneer en waar

Op de woensdagmiddagen vanaf 9 september t/m 21 oktober gaan we voor de jeugd vanaf 9 t/m 13 jaar de visinstructies geven. De ene week in de vijver in de Hoge Neerstraat en de andere week in de vijver in de Schoenmakershoek. Elke les start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur.

De data voor de visinstructies zijn: Vijver Hoge Neerstraat/ Vijver Schoenmakershoek 9-9-2020 Les 1/ 16-9-2020 Les 1; 23-9-2020 Les 2/ 30-9-2020 Les 2; 7-10-2020 Les 3/ 14 -10-2020 Les 3.


Aanmelden

Wij willen voor de organisatie van deze visinstructie weten of je hieraan wilt deelnemen, geef je daarom even op via een mailbericht op:dekleinevoorn@online.nl.

Vermeld bij jouw aanmelding ook op welke vijver je aan de lessen wilt deelnemen. Ook jouw broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes zijn van harte welkom.

Breng ze maar mee. Vermeld dit dan ook even bij jouw aanmelding, zodat wij weten wie er komen.

Wij zijn tijdens de lessen herkenbaar aan de vlag en hebben parasols staan. De instructie wordt verzorgd door de vrijwilligers van onze vereniging. Je ouders of grootouders zijn van harte welkom om hierbij ook aanwezig te zijn.

Wij zijn als hengelsportvereniging verbonden aan Sportvisserij Nederland en dienen de maatregelen in verband met het coronavirus in acht te nemen. Hierdoor kan het programma er iets anders uit zien.

Alle aangemelde deelnemers krijgen bericht van eventuele wijzigingen. Wij zien je aanmelding tegemoet.


Informatie

Meer informatie vind je op onze website dekleinevoorn.nl[n]