Hans Pellis en Kees Konings in gesprek met wethouder van Aert.
Hans Pellis en Kees Konings in gesprek met wethouder van Aert.

Vierde Etten-Leur Open was een grandioos succes

ETTEN-LEUR - De weergoden waren ons goed gestemd, na de hevige regenval op vrijdagavond zijn we op zaterdag 15 augustus om 09.00 uur gestart onder een stralende zon. Het deelnemers aantal was nooit eerder zo hoog, 132 spelers gingen de strijd aan op de parken van TC de Vijfhuizen en TC Etten, dit verdeeld over 20 banen.


Leden en inwoners van Etten-Leur streden die dag om de hoogste eer, waarbij gezelligheid bovenaan staat. Wethouder Kees van Aert bracht ook nog een bezoek aan beide parken, hij sprak nog even met de voorzitters van de twee organiserende verenigingen. Nog even top overleg.

Om 16.00u. werden de finales gespeeld, dit waren de winnaars uit de diverse poules in de heren/ dames en gemengdubbel in de categorie 17+ en 50+.

Rond de klok van 18.00u werden de deelnemers en invitées voorzien van een heerlijke BBQ met muzikale omlijsting door DJ Ruud.De organisatie had zeker zijn best gedaan om de corona regels in acht te nemen, dit verdiende zeker de complimenten van de aanwezigen.

Al met al een super geslaagde dag, volgend jaar vieren we het eerste lustrum. De commissie Etten-Leur Open heeft er nu alweer zin in!

Uitslagen

Winnaars DD 17+ poule AB: Joke de Man en Ans van der Zalm; Poule C: Amy Engel en Kelsey Twaalfhoven.

HD 17+ poule AB: Ben Bosmans en Jan Willem Holleman; Poule CD: Mitchell Hack en Fabio Jeurissen; Poule E: Ramon Krijnen en Danny Poppelaars

GD 17+ poule AB: Marcel Meesters en Nathalie Bakx; Poule CD: Michel en Ivette Kint

DD 50+ Nelleke Nouws en Mirjam Tijs

GD 50+ Arnoud en Jacqueline Huijser

HD 50+ Winnaars: Erik van Ierssel en Jos de Jonge[n]