Driekamp en spelletjes bij Korfbalvereniging Focus

ETTEN-LEUR - Op 29 augustus staat de jaarlijkse KV Focus driekamp op de agenda. In het verleden was dit jarenlang het succesvolle internationale toernooi, maar een aantal jaar terug werd gekozen voor een modernere driekamp die beter past bij de voorbereiding van de teams.


In de ochtend zullen dit jaar de jeugd teams E, D, C en B zich voorbereiden op de start van het nieuwe seizoen.

Vanaf 5 september starten de eerste competitie wedstrijden en na een zeer lange periode zonder wedstrijden door COVID-19 en de zomer stop staan zij te popelen om weer te starten.


Spelletjesochtend

Dit jaar organiseren we voor alle kinderen van 4 t/m 9 jaar ook een Kangoeroe spelletjes ochtend van 9.45-11.15 uur. Broertjes en zusjes maar ook vriendjes, vriendinnetjes en kinderen uit de buurt zijn van harte welkom om aan deze gezellige ochtend vol sport- en spel mee te doen. Zij hoeven geen lid te zijn en de gehele ochtend is gratis. Er wordt natuurlijk gezorgd voor drinken en lekkers en na afloop kunnen ze ook échte wedstrijden bewonderen.

Opgeven voor deze activiteit is vanwege de huidige maatregelen wel verplicht, dit kan via toernooi@kvfocus.nl tot 26 augustus.


Wedstrijden A en senioren

In de middag zullen de wedstrijden van de A en senioren plaats vinden. Verschillende teams gebruiken deze wedstrijden om hun selectie voor het komende seizoen te kunnen samenstellen. Ook zij hebben lange tijd geen wedstrijd kunnen spelen en zullen met veel enthousiasme de winst proberen binnen te halen. De dag zal worden afgesloten met een gezellige BBQ.


Benodigde maatregelen

Om deze dag veilig te kunnen uitvoeren neemt KV Focus in overleg met de gemeente alle daarvoor benodigde maatregelen.

Bezoekers zijn van harte welkom tussen 9 en 18 uur, wel zal conform de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de gemeente een maximum aantal gelden.
Bezoekers én spelers zal expliciet worden gevraagd de instructies van de vrijwilligers, de hygiëne maatregelen en alle looproutes in acht te nemen. Wij volgen hierbij de meest recente adviezen en ontwikkelingen van de KNKV en het RIVM.[n]