Ries Jaspers (rechts) en Tonny Geldtmeijer. FOTO JAN VD WAL
Ries Jaspers (rechts) en Tonny Geldtmeijer. FOTO JAN VD WAL Jan van der Wal

Alweer een spannende finale bij BC 't Palet

ETTEN-LEUR - De maand augustus 2020 is alweer bijna voorbij. Vanwege de soms hoog oplopende temperaturen hebben we een aantal keren niet gebeugeld.


Want, alhoewel we over het algemeen allemaal erg fanatiek zijn, denken we gelukkig ook aan ons aller gezondheid. Overigens horen we ook dat de meeste echtelieden/partners op tijd ingrijpen als er wat al te gemakkelijk wordt gezegd ”valt wel mee hoor en we hebben ook een parasol”!


Speeldagen
Door het uitvallen van een aantal speeldagen krijg je soms een wat vreemde stand in het score-overzicht. Als je ’n keertje pech hebt of juist geluk dan kan dat namelijk door de collega’s in minder partijen worden gecorrigeerd.


Pechvogel
Een echte pechvogel is, tot nu toe, Martien de Jong. Normaliter kandidaat bij de eerste vijf, bungelt Martien nu onderaan het scorelijstje. Met nog 2 speeldagen te gaan zullen we Martien alle kans geven om zoveel mogelijk partijen te spelen. Met de juiste concentratie klimt hij dan nog wel een paar plaatsjes.

Strijd
Ook de strijd om de eerste plaatsen in momenteel wat vreemd. Jan van der Wal en Kees Naalden hebben nog maar weinig partijen gespeeld en die hebben goed uitgepakt. We schuiven dat zeker niet allemaal op geluk, want zeker Jan speelt de laatste tijd op de opgeknapte baan erg sterk. Jan en Kees staan momenteel bovenaan. Maar…. Piet Verhoeven nadert met rasse schreden. In ons volgende bericht onthullen we de ontknoping.[n]