Ad Rouwendal. FOTO PIET VAN AAKEN
Ad Rouwendal. FOTO PIET VAN AAKEN Piet v. Aaken

Ad Rouwendal neemt afscheid van de Mariaparochie

ETTEN-LEUR - In het weekend van 5-6 september bieden wij een bijzonder programma aan in de Petrus- en de Lambertuskerk.


Vanaf dit jaar willen wij in het weekend, dicht bij Maria geboorte (8 september), het feest van onze patroonheilige vieren, met extra aandacht voor de vrijwilligers en dit jaar ook voor de geheel opgeknapte Mariakapel.


In het teken van afscheid

Het weekend van 5 en 6 september zal dit jaar echter ook in het teken staan van het afscheid van Ad Rouwendal als pastoraalwerker. Ad heeft achttien en een half jaar in de Mariaparochie gewerkt, en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom is er op zaterdag 5 september om 14.00 uur in de H. Petruskerk een lezing door drs. Jan Brok met muzikale omlijsting door Leo van der Meij en enkele leden van het Petruskoor.

Op zondag 6 september is er om 10.30 uur een Eucharistieviering in de Lambertuskerk, met medewerking van Michel Gottmer en een afvaardiging van alle koren.

Aansluitend aan de lezing en viering is er gelegenheid om persoonlijk afscheid van Ad Rouwendal te nemen.


'Achttien en

een half jaar in de Mariaparochie gewerkt'


Maatregelen Corona

Uiteraard worden alle festiviteiten getekend door Corona en de maatregelen die daaruit voortvloeien. Wilt u erbij zijn, dan is het verplicht dat u een keuze maakt voor zaterdag of voor zondag omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Ook dient u zich van tevoren aan te melden via de website www.hmaria.nl

Tijdens en na de activiteiten houden we 1,5 meter afstand en als u klachten heeft blijft u vanzelfsprekend thuis.

Heeft u zich aangemeld, of wilt u bijdragen aan een afscheidscadeau voor Ad Rouwendal, dan kunt u op de website onder ‘doneren’ en met vermelding ‘afscheid Ad’ een bedrag overmaken. Een ander programma dus in het weekend van 5 en 6 september: géén viering in de Petruskerk op zondag én een gewijzigde aanvangstijd, 10.30 uur, in de Lambertuskerk.[n]