Fietstocht door Hoevense en Ettense beemden
Fietstocht door Hoevense en Ettense beemden IVN Etten-Leur e.o.

Vier de natuur tijdens Fête de la Nature op 6 september

ETTEN-LEUR - Fête de la Nature, dit jaar geadopteerd door IVN, is een jaarlijks landelijk evenement om de natuur te víeren! Door het hele land worden allerlei verassende natuur activiteiten georganiseerd.


Dit grootste natuurfestival van Nederland wordt dit jaar ook gevierd in Halderberge en Etten-Leur met een mooie fietsroute door deze 2 gemeenten. De natuur in je eigen omgeving kan zo verassend zijn als je het op een andere manier óf met een nieuwe route bekijkt.


Tocht
Vandaar dat IVN u uitnodigt mee te gaan op de fiets om een prachtige (korte ±16 km) tocht te rijden door de Ettense en Hoevense Beemden. We maken gebruik van de IVN wandel en fietsroute app waar we u ter plekke alles over gaan vertellen. U kunt zowel in Halderberge als in Etten-Leur opstappen.
Onderweg wordt u verrast met een feestelijk onthaal! Wanneer u zich opgeeft krijgt u een starttijd, tussen 10 en 11 uur, om zo de afstand te bewaren en om niet te veel drukte te veroorzaken bij de posten.
Er zijn een gelimiteerd aantal plaatsen, dus geeft u zich snel op via onze website, www.ivn-etten-leur.nl, deelname is gratis.

Men kan meedoen aan vele activiteiten zoals 'mindwalks' door de natuur maken, op pad met een imker, sloepvaren bij nacht, deelnemen aan een CSI braakballen practicum, een voedselbos bezoeken en nog veel meer.


Info
Kijk voor meer informatie over het totale programma van Fête de la Nature op de website: www.fetedelanature.nl[n]