RREL start opstapgroep voor (her)startende lopers

ETTEN-LEUR – Loopvereniging Road Runners Etten-Leur start op dinsdag 22 september een opstapgroep voor mensen die graag aan hun conditie willen werken.


Heb je geprobeerd individueel te lopen, al of niet aan de hand van een beginnersschema, maar lukt het niet om de regelmaat erin te krijgen? Ben je het thuiszitten beu? Heb je moeten stoppen vanwege een blessure en heb je dat kleine duwtje in de rug nodig? Meld je dan snel aan!

Wat kun je verwachten? We bieden je een trainingsopbouw, waarin je op een verantwoorde manier binnen 13 weken 5 kilometer kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht, spieroefeningen, loopscholing, loophouding, blessurepreventie en natuurlijk schoeisel en kleding.

Na afloop van deze opstapgroep ben je niet verplicht om lid te worden van RREL, al verwelkomen wij je vanzelfsprekend met open armen en krijg je een RREL-singlet kado.

Voor wie is deze cursus geschikt? Voor iedereen vanaf 16 jaar met een redelijke gezondheid en beginnend enthousiasme. Ervaar hoe leuk het is om samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen te ontdekken.

De trainingen vinden plaats iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur vanaf de kantine van handbalvereniging Internos, Trivium 102, 4873 LP te Etten-Leur

Op dinsdag 15 september om 19.45 uur is er een informatieavond over deze cursus. De cursus zelf start op dinsdag 22 september. Wil je aansluiten bij deze groep, schrijf je dan in op het volgende e-mailadres: opstap@rrel.nl Voor meer info: www.rrel.nl[n]