Start korfbalcompetitie voor KV Focus

ETTEN-LEUR - Het is eindelijk zover. Onder bepaalde voorwaarden mag er weer gesport worden in competitieverband. De korfbalcompetitie gaat dan ook starten. Alle teams mogen weer aan de bak.


Trainingsavonden
Natuurlijk wordt er ook weer volop getraind Voor de jeugd blijven de trainingsavonden op het veld dinsdag en donderdag.
Focus A1 van 19.00-20.00 onder leiding van Mischa en Tim
Focus A2 van 19.00-20.00 onder leiding van Frank en Romy(D)
Focus B1 van 18.45-19.45 onder leiding van Pieter en Robbie
Focus C1 van 18.45-19.45 onder leiding van Anouk en Stijn
Senioren 1 en 2 staan onder leiding van Hennie Visser en Senioren 3 zal worden getraind door Stijn Gelderblom. Dit van 20.15 uur tot 21.30 uur zowel op dinsdag als donderdag.
Al deze activiteiten worden gedaan onder de strikte regels welke zijn uitgevaardigd door het RIVM en KNKV en Gemeente Etten-Leur.


Familiesport
Korfbal is echte een familiesport. Een dagje korfbal is en dagje uit me het hele gezin. Zo kunnen jong en oud , dames en heren , allemaal sportief aan de slag met korfbal. Wat korfbal zo uniek maakt is dat het een gemengde teamsport is. Dat maakt sporten zeker zo leuk. Bij KV Focus staat het plezier in het spelletje voorop. We staan voor gezelligheid in combinatie met prestatiegerichtheid. KV Focus is daarom meer dan allen een korfbalvereniging.
Om korfbal te leren en bij te houden wordt er natuurlijk getraind. Dit doen we op onze vaste trainingsavonden op dinsdag en donderdag.

In de winter komen daar de maandag en woensdagavonden bij. Vanaf 18.45 uur zijn de teams onder leiding van hun trainers/coaches volop aan de gang. Voor de juiste trainingstijden en locaties zie onze site. Als men dan ziet hoe enthousiast ze bezig zijn, dat alleen al is genieten.
Kom gerust eens een kijkje nemen en waarom probeer je het zelf niet. Ons mooie complex is gelegen aan de Olympiade en loop gewoon eens vrijblijvend binnen.


Informatie
Er zijn voldoende mensen aanwezig om uw eventuele vragen over korfbal en KV Focus te beantwoorden. Of neem eens een kijkje op onze site www.kvfocus.nl
Vanuit de site kunt u doorstappen naar onze facebookpagina.[n]