Maandelijks concert Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur wil graag weer gaan opstarten met de maandelijkse concerten.


De plannen zijn om weer te gaan hervatten vanaf zondag 20 september met een concert van The Original Victoria Band, het oudste nog spelende jazzorkest ter wereld in deze stijl (anno 1924).
Gezien de huidige problematiek betreffende Covid 19 zijn er een aantal noodzakelijke aanpassingen getroffen ter bescherming van orkest en
bezoekers.

Aanmelden
In de zaal van De Linde kunnen maximaal 40 bezoekers worden toegelaten, dit aan 10 tafels van 4 personen. Hierdoor is het noodzakelijk voor bezoekers om zich aan te melden voor het concert. Iedereen krijgt bericht van plaatsing of een afwijzing indien het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Bezoekers kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 12 september per email naar info@jazzettenleur.nl . Zonder aanmelding ( met vermelding van aantal personen, naam en adres ) is helaas geen toegang mogelijk. Bij over-inschrijving worden uitgelote personen automatisch geplaatst voor het volgende concert in oktober. Bij verhindering na inschrijving verzoekt de Stichting een mail te sturen naar info@jazzettenleur.nl zodat de volgende op de wachtlijst geplaatst kan worden.

Aan de hand van het aantal inschrijvingen zal de Stichting beoordelen of het concert al of niet zal doorgaan. Mocht het concert niet doorgaan, zijn dan krijgen alle inschrijvers hiervan bericht. Uiteraard wordt alle bezoekers gevraagd zich te willen houden aan de aanwijzingen van de Stichting en/of het personeel van De Linde.


Aanpassingen
Op de website www.jazzettenleur.nl is een uitgebreidere versie van deze aanpassingen te lezen. De Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur is zich bewust van het feit dat deze maatregelen niet erg aangenaam zijn, maar wel noodzakelijk voor ieders gezondheid en welzijn. De Stichting hoopt dan ook dat, ondanks deze noodzakelijke aanpassingen onze bezoekers toch weer zullen binnenlopen om te genieten van een middag oude stijl jazz.
Toegangsprijs is niets veranderd, concert is in De Linde van 14.00 tot 17.00 uur.[n]