'Muziek voor iedereen in
De Linde, dat verbroedert'!

ETTEN-LEUR - Op zondag 13 september kan Wijkbelang Centrum-Oost (WBCO) eindelijk weer een gezellige inloopmiddag organiseren. Inwoners van de wijk, jong en oud, zijn dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 tot 17.00 uur.


]Woont u niet in wijk Centrum-Oost, maar wilt u eens ervaren hoe gezellig het is in De Linde, kom dan gerust aan. De muziek wordt dit keer verzorgd door een 4-tal zeer ervaren muzikanten uit Etten-Leur en omstreken. Piet van Tienen uit Etten-Leur, virtuoos op zijn accordeon. Kees Schoone en John Hop, ook beiden accordeon, uit Breda maken deel uit van gezelschap “Navenant”, maar hebben dit keer hun agenda vrijgemaakt om ons van hun muzikale talenten te laten genieten. En tenslotte Paul Hendriks uit Bavel die ons met zijn vioolspel aangenaam zal verrassen. Het, speciaal voor deze gelegenheid samengestelde kwartet, speelt voor ons diverse stijlen gezellige / luchtige muziek. Zowel Nederlandstalig, jazzy, Ierse volksmuziek en Franse musette komen aan bod. En heb je een speciaal verzoek? De heren spelen er graag op in! Kortom, ze gaan er voor ons allen een zeer geslaagde, gezellige muzikale middag van maken.


Aanmelden
Wel zijn er nog strakke regels van toepassing i.v.m. Corona, persoonlijk vooraf aanmelden bij Rein Nuiten: m.nuiten@kpnplanet.nl Ook moet je vooraf, dus uiterlijk vrijdag 11 september 2020, bij De Linde consumptiebonnen kopen. Zondag is de kassa van De Linde NIET beschikbaar. De overige afspraken met De Linde worden door de vrijwilligers op de middag zelf toegelicht. Respecteer die s.v.p., zodat we onze inloopmiddag mogen blijven organiseren.[n]