Vlnr: Everard Konings, Toon Vrolijk, Chris Heeren, Piet Baremans. FOTO A. VAN DE WIEL
Vlnr: Everard Konings, Toon Vrolijk, Chris Heeren, Piet Baremans. FOTO A. VAN DE WIEL A.van de Wiel

Kampioenen op herhaling bij Biljartclub Valplein

ETTEN-LEUR - Afgelopen woensdag, 9 september, werden de prijzen uitgereikt bij Biljartclub 'Valplein'. Na een enerverende competitie in het libre en driebanden waren de kampioenen bekend.


De 10 deelnemers speelden totaal 90 partijen in het libre en ook in het driebanden ging het om totaal 90 partijen.

Volop kansen voor de spelers om zich te ontplooien en kans te maken op de begeerde trofeën.

In het altijd gezellige Pluspunt aan de Valpoort, was iedereen benieuwd wie er dit jaar met de prijzen naar huis zouden gaan.


Adriaan van Bergen Trofee

In het libre ging de Adriaan van Bergen trofee, evenals vorig jaar naar Everard Konings. Hij behaalde 192 punten. 2. Piet Baremans 182 Gedeelde 3de plaats voor Chris Heeren en Ad van de Wiel met 181. 5. Ries van Bedaf 178. 6. Toon Vrolijk 175. 7.Ton van den Oudenhoven 171. 8. Broer Lochten 158. 9. Frans Bayens 134. 10. Wil Kloosterman 120.


'Na een

enerverende

competitie'


Driebanden

In het driebanden etaleerde Chris Heeren weer zijn klasse en was ook deze competitie door niemand te stuiten. Wederom een dik verdiende 1ste plaats met een totaal van 139 punten. 2. Toon Vrolijk 128. 3. Ries van Bedaf 127. 4. Broer Lochten 97. 5/6. Piet Baremans en Ton van den Oudenhoven 96. 7. Ad van de Wiel 87. 8. Frans Bayens 75. 9. Everard Konings 67. 10. Wil Kloosterman 49.


Totaal klassement

In het totaal klassement libre en driebanden werd Chris Heeren de 'overall' kampioen.


Eerste partijen gespeeld

Inmiddels zijn de eerste partijen libre en driebanden al gespeeld.

Een nieuwe uitdaging voor de spelers om de kampioenen van hun troon te stoten! Daarbij iedereen weer bedankt voor de sportieve en gezellige sfeer, die aangeeft dat dit cluppie nog lang door wil gaan! Succes voor allemaal bij "weer die klos"! "gaat die bal weer achterom!" "ik krijg geen bal gemaakt!". Veel plezier![n]