Focus 2 houdt spanning erin tegen koploper

ETTEN-LEUR - Focus C1 is er niet in geslaagd om zijn wedstrijd te winnen. Ze moesten tegen het sterke DVS69 C3 en ondanks het harde werken kwamen ze er niet aan te pas en werd de wedstrijd verloren met 3-6. Ondanks dit kan men constateren dat er vooruitgang zit in het spel.


Focus B1 moest afgelopen week twee wedstrijden spelen.

Eerst een inhaalwedstrijd op hun dinsdagse trainingsavond. Ze speelden tegen Springfield B1 en deze wedstrijd werd met 5-10 verloren.

Ook de tweede wedstrijd van deze week werd verloren en wel van Scheldevogels B1 met 2-6.

Focus A2 speelde een spannende wedstrijd tegen DSO A3. Beide teams waren vastbesloten om de punten mee te nemen maar op het laatste moment was het toch DSO A3 dat de eindstand op 10-11.

Focus A1 is met een goede serie bezig.

Ditmaal moesten ze spelen tegen Juliana A1 en vanaf het begin was al duidelijk dat Focus A1 geenszins van plan was de wedstrijd uit handen te geven.

Ze wonnen verdiend met 10-4.

In Dordrecht werd de wedstrijd DeetosSnel 5-Focus 2 gespeeld. Het werd een verwarrende wedstrijd want beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Deetos Snel kwam op een 6-3 voorsprong maar Focus 2 bleef zijn eigen spel spelen en wist de verkregen kansen te benutten. Zelfs zo goed dat ze zelfs een 10-13 voorsprong wisten te creƫren. Je zou zeggen dat de winst behaald was mar Deetos 5 was niet voor niets koploper in hun klasse. Toen de scheidsrechter floot voor het einde was de stand weer in evenwicht gebracht 13-13.

Doelpunten in deze teamprestatie van Focus kwamen van: Esther viermaal, Marianne en Herman elk tweemaal en Jan, Eveline Pieter, Tanika en Annemieke elk eenmaal


Wedstrijd Focus 1 verzet

De wedstrijd Zaamslag tegen Focus1 is verzet naar 13 oktober. In verband met Corona en quarantaine regels tijdens afgelopen week en weekend. Focus kon hierdoor geen team op de been brengen.


Komend weekend

Voor het komende weekend zijn er drie wedstrijden die thuis gespeeld worden. En wel op ons terrein gelegen aan de Olympiade 41. Voor het programma: Zie de website www.kvfocus.nl of kijk op de facebookpagina.[n]